TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30

#1 Postautor: kilar » 29 maja 2006, o 00:30

Zakladam ten temat, poniewaz do meczu coraz blizej 8) a niewiadomych mamy multum.

Tak naprawde, to bedzie mecz o "byc albo nie byc" TZ w tym sezonie.
Pierwsze zasadnicze pytanie: jaki robic tor ? Beton jak widac pograzyl nas z Falubazem. Starty mialy byc atutem lublinian... mialy, bo co wyszlo, to kazdy widzial. Ostow rowniez na osiolkach nie jezdzi, wiec bylaby to woda na mlyn dla gosci. Wiec moze przyczepny... ?
Drugie pytanie odnosi sie do skladu. Komu dac wolne, a komu dac szanse. Praktycznie bylismy tlem dla Zielonej Gory, wiec ciezko jest wyroznic kogokolwiek (oczywiscie pomijajac Knappa i Tomicka). Niewiadomo co z Shieldsem, ale osobiscie nie wierze w jego tak szybki powrot na tor. Poza tym nawet jakby wrocil, to jego forma z pewnoscia nie bedzie najwyzsza, wiec nie ma sensu liczyc na niego, przynajmniej jeszcze nie teraz.
To sa chyba glowne problemy nadchodzacych dni dla zarzadu. Czy stac klub na kolejna kompromitacje ? Czy moze zostana wyciagniete wnioski z meczu z Zielona Gora ? Czy nie jest za pozno na te wnioski ?

meridol

#2 Postautor: meridol » 29 maja 2006, o 00:40

ale co wy macie z tym torem? czy dzis byl beton? ja widzialem beton nie raz i to dzis bylo w niczym go nie przypominalo... nie wiem jaki tor trzeba zrobic na Ostrow, ale wiem jedno ze jak nasi nie beda walczyc to na kazdym torze przegramy KAZDYM !!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3 Postautor: grzesieck » 29 maja 2006, o 00:52

9. Tomicek
10. Klimek
11. Messing
12. Pavlic
13. Knapp
14. Michaluk
15. Polak
16. Jeleniewski

ewentualnie:

9. Åšwist
10. Tomicek
11. Louis
12. Messing
13. Knapp
14. Klimek
15. Pavlic
16. Jeleniewski

naprawde po dzisiejszym meczu odechcialo mi sie ogladania Rempały i Brhela.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Przemcio

#4 Postautor: Przemcio » 29 maja 2006, o 08:40

Dla mnie najlepszy skład:

9. Louis
10. Knapp
11. Brhel
12. Åšwist
13. Norris
14. Messing
15. Tomicek
16. Jeleniewski

Może już nakłoni się Norris, który musi w końcu u nas wystartować.
Louis nic nie pokazał na takim torze, ale myślę, że na "normalnym " torze powinien być o głowę lepszy......

Danio