TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Mi też się udało bo na trening musiałem iść o 6 to jeszce byłluCas pisze:Koper pisze:Niewazne jaki termin, wywiesmy flagi, pomożmy naszym !!Cz@rek pisze:O ile wiem na ten termin (9 lipca) nie zgadzają się Ostrowianie więc
chyba jeszcze nic pewnego.
Ciezko bylo dzisiaj Kurier dostac![]()
![]()
Mi sie udalo
-
Danio
-
katrin
Mogę już potwierdzić, że mecz z Ostrowem odbędzie się 9 lipca. Termin meczu jest fatalny, ponieważ w tym dniu jak wiadomo jest finał Mistrzostw Świata, ale my i tak już będziemy po meczu z Gorzowem i Gnieznem więc coś się już wyjaśni o co walczymy, na frekwencję i tak bym już nie liczył...
-
katrin
rob7 pisze:... a ja sądze że termin jest dla nas idealny, finał MŚ to pewnie 20:30
jeżeli mecz będzie np o 16 to nie ma kolizji, mecze z Gorzowem, Gnieznem są szanse wygrać, pewnie wróci Shields, więc przy odpowiednim nagłośnieniu może przyjść dużo ludzi...
Z Gniezna to najwyżej przywieziemy bonusa
ja nie widze problemu... jezeli u nas w klubie sa inteligentni ludzie (a mocno w to wierze
) to logiczne, ze mecz w czasie finalu to katastrofa dla frekwencji na trybunach... mecze zuzlowe sa co 2-3 tyg., final MÅš co 4 lata... takze juz wiem co wybierze wiekszosc... tak jak pisal rob7 ustalic jakas wczesniejsza godzine i bedzie ok.
No i ciekawe jak ta bedzie z forma naszych zawodnikow... maja teraz naprawde duzo czasu, zeby nad nia popracowac. Teraz albo nigdy.
No i ciekawe jak ta bedzie z forma naszych zawodnikow... maja teraz naprawde duzo czasu, zeby nad nia popracowac. Teraz albo nigdy.