widać , że za często nie wpadasz na forum i inne strony o speedway'ucienki bolek pisze:ja bym wystawil taki sklad
1 brhel
2 knapp
3 rempala
4 swist/louis
5 shields-jesli moze
6 tomicek
7 pavlic/messing
8 jeleniewski
pozdro
TŻ Motor Lublin- Stal Gorzów Wlkp. (25.06.2006)
-
cienki bolek
-
Danio
-
tomunneck
-
Mateusz111
- Junior
co wy z tym Klimkiem, to nie film s-f tylko mecz z Gorzowem gdzie jako junior jeździ Głuchy (2,15) co niby Klimek w tym meczu miał robić...
a skład?
1.Brhel/Åšwist
2.Shields
3.Rempała
4.Knapp/Jeleniewski
5.Louis
6.Pavlic
7.Messing
8.Tomicek
decyzje po sparingu i sobotnim treningu zeby się jeszcze liczyć w walce o czwórkę bonus musi byc nasz
a skład?
1.Brhel/Åšwist
2.Shields
3.Rempała
4.Knapp/Jeleniewski
5.Louis
6.Pavlic
7.Messing
8.Tomicek
decyzje po sparingu i sobotnim treningu zeby się jeszcze liczyć w walce o czwórkę bonus musi byc nasz
-
Przemek_lu
Co do Śwista to jeżeli pojedzie w sparingu z Rzeszowem i zaprezentuje się rewelacyjnie to moze pojedzie. A według mnie najbardziej realny skład wygląda tak:
1. Knapp
2. Louis
3. Brhel
4. Rempała
5. Shields
6. Tomicek
7. Messing
8. Jeleń
Myślę, że nie ma po co ściągać Pavlicia, on starty w naszej lidze będzie traktował raczej jak naukę, poznawanie torów itp.
1. Knapp
2. Louis
3. Brhel
4. Rempała
5. Shields
6. Tomicek
7. Messing
8. Jeleń
Myślę, że nie ma po co ściągać Pavlicia, on starty w naszej lidze będzie traktował raczej jak naukę, poznawanie torów itp.
"Shields wrocil do zdrowia wiec nie ma potrzeby sciagac Angola"
do zdrowia to wrócił ale nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz ze dobrze pojedzie w niedziele, jak na razie ma jeden mecz ze słabym Krosnem
a w Szwecji nie zbyt mu idzie ( dzisiaj 1,2,0,0) a wyniki z Anglii nie przekładają sie na wyniki w Polsce inne tory inne silniki itd
tak więc raczej Louis to raczej powinien pojechać
do zdrowia to wrócił ale nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz ze dobrze pojedzie w niedziele, jak na razie ma jeden mecz ze słabym Krosnem
a w Szwecji nie zbyt mu idzie ( dzisiaj 1,2,0,0) a wyniki z Anglii nie przekładają sie na wyniki w Polsce inne tory inne silniki itd
rob7 pisze: "Shields wrocil do zdrowia wiec nie ma potrzeby sciagac Angola"
Wrocil do zdrowia niech przyjedzie do Lublina i pokaze na co go naprawde stac. Nigdzie nie napisalem ze pojedzie dobrze w niedziele. Jak pojedzie to sie dopiero okaze wrozka nie jestem i nie wiem.
a dlaczego powinien jechac Louis?? chyba tylko za nazwisko bo nie za to co ostanio zaprezentowal w lublinie. zreszta srednia kolo1,500 mowi sama za siebie
9.Shields
10.Jelen
11.Åšwist
12.Knapp/Brhel
13.Rempala
14.Pavlic
15.Messing
16.Tomicek
Gawrzyk, no właśnie więc? jeśli nie tor i nie sprzęt to co? a mecz jest o być albo nie być .... a Shields może w niedziele zrobić podobny wynik jak dzisiaj w Szwecji tym bardziej że z powodu zawodów w Anglii pewnie potrenować bedzie mógł w ... niedziele
powinni pojechać ci co pokażą na treningu i w sparingu że są w stanie wygrać z Gorzowem a Louis w piątek i sobote chyba nie jeździ w Anglii,
więc?
powinni pojechać ci co pokażą na treningu i w sparingu że są w stanie wygrać z Gorzowem a Louis w piątek i sobote chyba nie jeździ w Anglii,
więc?