Organizacja na forum!!!!!
Organizacja na forum!!!!!
Do administratorow ,mozecie wysylac jakies upomnienia do osob nowo zarejestrowanych ,zeby nie nabijali postow jeden za drugim ,bo takie pisanie nic nie wnosi a robi sie balagan na forum.
Re: Organizacja na forum!!!!!
max3 pisze:Do administratorow ,mozecie wysylac jakies upomnienia do osob nowo zarejestrowanych ,zeby nie nabijali postow jeden za drugim ,bo takie pisanie nic nie wnosi a robi sie balagan na forum.
upomnialem te osoby, ale my nie siedzimy 24 h przy komputerze
Nie no administracja zaczela dzialac wzorowo nie ma co marudzic;-)
Kolega Piotrek dostal bana i tak sie zalamal ze zaczol pisac do mnie maile z prosba jego zdjecie.. Chlopak bez forum zyc nie moze;-)
Nom ale ja nie jestem krolewna sniezka czy tez inna zlota rybka i zyczen nie spelniam;-)
Kolega Piotrek dostal bana i tak sie zalamal ze zaczol pisac do mnie maile z prosba jego zdjecie.. Chlopak bez forum zyc nie moze;-)
Nom ale ja nie jestem krolewna sniezka czy tez inna zlota rybka i zyczen nie spelniam;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
konradeczek_fransik
max 3 chyba nie masz nic do mnie?!?! napewno nie bo ja nie jestem nowy jak dobrą masz pamięć to pamietasz moją dyskusje z Wami przed sezonem:) i jesli myslisz ze nabijam osty to mi je wyzerujcie bo glupio się czyta ze ktos posty naabija do czego mi to potrzebne? ile mam postów?! ehhhhh
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
A wy plotkujecie na temat Piotrka jak stare baby na targu!!! Dostał bana i po sprawie. Po co kogokolwiek obgadywać? Jak ktoś ma mu coś do powiedzenia to niech mu powie w oczy a nie się nabija za jego plecami.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80