Torsen pisze:Na razie, z tego, co czytam - bo na stadionie dzisiaj być nie mogę - wygląda na to, że Ferjan ostatecznie załatwił nam sprawę pierwszej czwórki. Ciekawe, co powiedzą świadkowie zdarzenia, ale portale relacjonujące mecz podały, że Słoweniec wywrócił Shieldsa, temu zaś prawdopodobnie odnowiło się złamanie miednicy i w tym sezonie już sobie pojeździ najwyżej palcem po rurce od cewnika.
Tak Ferjan wywiozl w plot Shieldsa,przedluzajac sobie prosta.Adam lezal bardzo dlugo w tej samej pozycji,jakby nie mogl sie poruszyc.Niestety przed powtorka tego biegu w tym samym skladzie spiker zamiast powiedziec najwazniejsza rzecz na jaka czekal caly stadion(co z Adamem?) zaczal od reklamowania butow firmy Kangur.
Chyba odechce sie Adamowei startow w naszej lidze,a szkoda.
Knapp jest rewelacyjny.IX bieg bedzie mi sie dzisiaj śnił.
W pierwzsym biegu piekna ,nieustepliwa jazda Rafała Klimka za 2 pkt.BRAWO!
No i ten nasz tor.Z mojego miejsca juz po probie toru widac bylo ,że pierwszy łuk to TARA nie tor zuzlowy.Kto ma silny motor,ten ma start,a kto ma start ten ma punkty.
Miało byc do jednego worka,a tu los dzielił po równo.
No prawie po równo.
Pozieki "machaczom flagowym" w sektorze Fan klubu-wyglada to rewelacyjnie.Dzisiaj nawet spiker był w lepszej kondycji
NO i muzyka TT .......fantazja
I jeszcze fajny malutki Rempała....jedna raczka prowadzi,druga pozdrawia widownie
Przegrana dwoma punktami z liderami ....to prawie jak wygrana
.........

.........