Wyjazd do Krosna 30.07.
Ja nie wiem co w tym dziwnego/śmiesznego, że niepełnoletni muszą przyjść z rodzicami
Ja nie zamierzam brać na siebie odpowiedzialności za rozwydrzonych nastolatków - od tego są właśnie rodzice. Już pomijając fakt, że to za ich a nie swoje pieniądze taki człowiek jedzie. Więc niech przyjdzie tatuś/mamusia z synkiem, zapłaci pieniążki (tu ukłon w stronę Torsena
), podpisze "cyrograf" i jedziemy...
A jak nie, to nie. Åaski nikt nie robi. Zbierze siÄ™ 30 osób to pojedziemy autobusem, nie zbierze siÄ™ to też sobie poradzimy. Nie zamierzam siÄ™ przez całą drogÄ™ rozglÄ…dać czy któryÅ› z mÅ‚odych uczestników wycieczki czegoÅ› nie zmajstruje. A niestety wtedy odpowiedzialność spada na mnie jako organizatora wyjazdu...
A jak kogoś to śmieszy to znaczy, że sam jest dzieckiem - albo wiekowo, albo mentalnie, a może jedno i drugie...
Z kwestii organizacyjnych - zapisy dziś na stadionie od 16:30 do 18:30 w pobliżu barku.
Jutro (piÄ…tek, 21.07) - Pub Tequila, ul. Zachodnia 3 godz. 18-22
Sobota (22.07) - Barek na stadionie na Zygmuntowskich godz. 16-18
Kolejne terminy będa podane później (jeśli będzie taka potrzeba)
Wszelkie informacje na temat wyjazdu można uzyskać pod nr telefonu 0-602 537 414 (jeśli nie będę mógł odebrać to oddzwonię).
A jak nie, to nie. Åaski nikt nie robi. Zbierze siÄ™ 30 osób to pojedziemy autobusem, nie zbierze siÄ™ to też sobie poradzimy. Nie zamierzam siÄ™ przez całą drogÄ™ rozglÄ…dać czy któryÅ› z mÅ‚odych uczestników wycieczki czegoÅ› nie zmajstruje. A niestety wtedy odpowiedzialność spada na mnie jako organizatora wyjazdu...
A jak kogoś to śmieszy to znaczy, że sam jest dzieckiem - albo wiekowo, albo mentalnie, a może jedno i drugie...
Z kwestii organizacyjnych - zapisy dziś na stadionie od 16:30 do 18:30 w pobliżu barku.
Jutro (piÄ…tek, 21.07) - Pub Tequila, ul. Zachodnia 3 godz. 18-22
Sobota (22.07) - Barek na stadionie na Zygmuntowskich godz. 16-18
Kolejne terminy będa podane później (jeśli będzie taka potrzeba)
Wszelkie informacje na temat wyjazdu można uzyskać pod nr telefonu 0-602 537 414 (jeśli nie będę mógł odebrać to oddzwonię).
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
RodzyN