Wyjazd do Krosna 30.07.
Godzina jest na razie "na oko". Ostateczna decyzja należy zawsze do naszego kierowcy, a ta uzależniona jest m.in. od środka transportu, który ostatecznie wybierzemy... ja tylko przypuszczam, że będą to okolice 10. Jak będzie wiadomo na pewno to napisze tutaj oraz zadzwonię do tych, którzy się zapisali i podali mi nr telefonu. Nic się nie martwcie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Pisał meesha przecież. Jest zebrany bus i kilka osób na liscie rezerwowej. Jeśli na wyjazd zapisze się jeszcze jakies 6-7 osób to zmienimy busa na autobus i pojedziemy autobusem (co jest bardzo prawdopodobne), takze miejsca jeszcze są. Terminy zapisów meesha podał na poprzedniej stronie i są także na stronie Fan Klubu.
Fantyś pisze:Są jeszcze jakies miejsca czy etam ?? chyba sie spóźniłem ale nic trudno ale jak by było miejsce dajcie znac.
Brawo Fantyś, ze w końcu sie zdecydowałeś

meesha przedwczoraj pisze:Mamy juz zebrany komplet osób na mniejszy autobus (28 os.). Teraz zbieramy na większy. Jest już kilka osób "nadwyżki", ale aby pojechać tym większym brakuje jakieś 6-7 osób
To już nieaktualne. W obecnej chwili jest już 40 osób zapisanych w związku z czym na pewno jedziemy tym większym autobusem. Tak więc zostało jeszcze max. 10 miejsc
Zapisy dziÅ› po 17:00 w Tequili, jutro po 19:30 w tym samym miejscu. Rezerwacja telefoniczna - dziÅ› do 22:00, jutro nieczynna
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?