Pozdrawiam
P.S. R-Lublin, czy to są te twoje źródła?
Jak to ma być "skład marzeń" to moja propozycja jest taka:
1. Adams
2. Walasek
3. Gollob Tomek
4. Cegielski
5. Pedersen Nicki
6. Kołodziej
7. Kasprzak
8. Hampel
Cavel pisze:Miał być "skład marzeń" to ja podałem taką propozycje ale jak chcesz realnie to OK.
1. Śledź
2. Staszek
3. Piszcz
4. Jeleniewski
5. Richardson
6. Dados Åukasz
7. Stachyra Dawid
8. JakiÅ› nasz junior
Teraz masz z akcentem lubelskim
grzesiek pisze:Cavel pisze:Miał być "skład marzeń" to ja podałem taką propozycje ale jak chcesz realnie to OK.
1. Śledź
2. Staszek
3. Piszcz
4. Jeleniewski
5. Richardson
6. Dados Åukasz
7. Stachyra Dawid
8. JakiÅ› nasz junior
Teraz masz z akcentem lubelskim
Z jednym obcokrajowcem w kadrze to możemy tylko sobie pomarzyć o e- lidze. Pozatym nielicz na to, że LEE będzie mógł jexdzić w każdym meczu.
Cavel pisze:OK. to sie wszystko zgadza ale jeżeli drugi stranieri ma robić po 5 pkt to ja wole zeby jeżdził junior i sie objeżdżał a nie wyżucać pieniądze w błoto a mam na myśli starty Andersena.
Hollywood pisze:Ja w przyszłym sezonie chciałbym widzieć w naszej drużynie moją wspaniałą dziewczyne , Ona objeżdżałaby wszystich , poza tym ma taki tyłeczek że jak usiadłaby na motorze to by świecy nigdy na starcie nie zrobiła.....
Maxx pisze:Hollywood pisze:Ja w przyszłym sezonie chciałbym widzieć w naszej drużynie moją wspaniałą dziewczyne , Ona objeżdżałaby wszystich , poza tym ma taki tyłeczek że jak usiadłaby na motorze to by świecy nigdy na starcie nie zrobiła.....
Nie podniecaj siÄ™ przyjacielu, nie ona jedna, nie ona jedna...![]()
![]()
Poza tym jeśli jest aż tak niezła, to niech lepiej konia dosiada zamiast motocykla...
![]()
![]()
![]()
![]()
Żartowałem![]()
Pozdrawiam
Maxx pisze:Hollywood pisze:Ja w przyszłym sezonie chciałbym widzieć w naszej drużynie moją wspaniałą dziewczyne , Ona objeżdżałaby wszystich , poza tym ma taki tyłeczek że jak usiadłaby na motorze to by świecy nigdy na starcie nie zrobiła.....
Nie podniecaj siÄ™ przyjacielu, nie ona jedna, nie ona jedna...![]()
![]()
Poza tym jeśli jest aż tak niezła, to niech lepiej konia dosiada zamiast motocykla...
![]()
![]()
![]()
![]()
Żartowałem![]()
Pozdrawiam