20.08.2006: GTÅ» Grudziadz- Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vadik
Junior

#101 Postautor: vadik » 21 sierpnia 2006, o 13:04

piotr76 pisze:
Cristiano pisze:
RodzyN pisze:No ładnie, ładnie :wink: Szkoda, że Jacuś zawalił w najważniejszych momentach. Do tego jeszcze taśma Knappa, upadek i defekt Tomicka, tylko nie wiadomo na której pozycji, ale zwycięstwo było naprawde blisko :D

Tomicek nie mial upadku tylko deekt na 4pozycji a w pierwszym biegu to Klimek mial upadek nie Tomicek! Jest błąd w wynikach :wink:

Mi też tak się zdawało ale pewny być nie moge ... nawet w programie tak zapisałem ...

Możesz być bo tak było widziałem na własne oczy Rafal zrobił efektowną świece na starcie! A widziałem bardzo dobrze siedząc pod budką sędziowską. :wink:

http://espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=11466 - tu jest wszystko ok :)

Awatar użytkownika
Ja-Jacek

#102 Postautor: Ja-Jacek » 21 sierpnia 2006, o 14:15

Potwierdzam jako naoczny świadek "świecę" Klimka na starcie do 1 biegu.

Całe zamieszanie zaczęło się od pomyłki spikera zawodów, który odwrotnie podał nazwiska zawodników pod nr 7 i 8. Ale kibice czytać z plastronów potrafią, to sobie jakos poradzili... :lol:

Inna sprawa, że baboli spikerskich było więcej :oops:

Na Rempałę nie najeżdżajcie, bo m.in. Krzyżaniak pojechał dwukrotnie z nim tak, jakby miał mu coś do udowodnienia :D
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!

meesha
Trener
Kontakt:

#103 Postautor: meesha » 21 sierpnia 2006, o 15:41

Chyba nie wszystko :P

Widzów: 1100

Więcej jak 600 nie było :twisted: No i jak te kluby mają funkcjonować przy takiej frekwencji :roll: :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...