Skład na sezon 2007
ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac
A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych.
A wracajÄ…c do tematu... drugi zawodnik godny uwagi - Krystian Klecha. CO o nim sÄ…dzicie?
Kalhorn pisze:ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac
A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych.Hmm.. po co, przecież każdy prędzej czy pużniej zrozumie o co chodzi... hmm... byćmoże
![]()
A wracajÄ…c do tematu... drugi zawodnik godny uwagi - Krystian Klecha. CO o nim sÄ…dzicie?
oki postaram się używać znaków interpunkcyjnych , a Krystiana Kleche chętnie bym widział w Lublinie ale z tego co wiem to on ma podpisany kontrakt w Bydgoszczy jeszcze na jeden rok, więc jedyna możliwość to wypożyczenie
-
śliwek
Jeśli już sie prawie wszyscy uparli żeby proponować składy złożone głównie z typków na których nas nie stać albo po prostu będą woleli jeździć w e-lidze to też sobie pomarze,a co
:
1.Węgrzyk
2.Staszewski
3.Lindgren(wiem podpisał w Zg ale skoro ludzie proponują ruuda albo richardssona to sie nie czepiajcie
)
4.Szombierski
5.Harris
6.Klimek
7.Michaluk
8.Jeleniewskii
1.Węgrzyk
2.Staszewski
3.Lindgren(wiem podpisał w Zg ale skoro ludzie proponują ruuda albo richardssona to sie nie czepiajcie
4.Szombierski
5.Harris
6.Klimek
7.Michaluk
8.Jeleniewskii
ziomal pisze:Kalhorn pisze:ziomal pisze:nie wiem czy Max bylby pewnym punktem bo bedzie niewiadoma po nieudanym sezonie wiec jedynie mozna by go zakontraktowac na 2 linie a tak wogule to sie zastanowic czy naprawde warto go kontraktowac
A ja sie zastanawiam czy warto uzywać dużych liter i znaków interpunkcyjnych.Hmm.. po co, przecież każdy prędzej czy pużniej zrozumie o co chodzi... hmm... byćmoże
![]()
oki postaram się używać znaków interpunkcyjnych , a Krystiana Kleche chętnie bym widział w Lublinie ale z tego co wiem to on ma podpisany kontrakt w Bydgoszczy jeszcze na jeden rok, więc jedyna możliwość to wypożyczenie
Taaaaa... kleche to może Crumpa weżmy przecież jeszcze nie podpisal kontraktu z Wrockiem.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Norbert Kościuch, zawodnik Unii Leszno
* To prawda, że przeprowadziłeś już wstępne rozmowy z TŻ Lublin?
– Nic na ten temat nie wiem, być może ktoÅ› z Lublina kontaktowaÅ‚ siÄ™ z moim menedżerem, ale ze mnÄ… żadnych rozmów na pewno nie byÅ‚o. Negocjacje z klubami zacznÄ™ dopiero jak pojawi siÄ™ konkretna propozycja. BÄ™dÄ… konkrety, menedżer mnie poinformuje i wtedy bÄ™dzie siÄ™ można zastanawiać. Chyba że mój menadżer w tajemnicy przede mnÄ… prowadzi jakieÅ› rozmowy z lubelskim klubem. A tak poważnie, to wiem jedynie, że kilka klubów interesuje siÄ™ mnÄ…, może lubelski również, ale z żadnym nie byÅ‚o jeszcze żadnych konkretnych ustaleÅ„.
http://www.sportexpress.pl
* To prawda, że przeprowadziłeś już wstępne rozmowy z TŻ Lublin?
– Nic na ten temat nie wiem, być może ktoÅ› z Lublina kontaktowaÅ‚ siÄ™ z moim menedżerem, ale ze mnÄ… żadnych rozmów na pewno nie byÅ‚o. Negocjacje z klubami zacznÄ™ dopiero jak pojawi siÄ™ konkretna propozycja. BÄ™dÄ… konkrety, menedżer mnie poinformuje i wtedy bÄ™dzie siÄ™ można zastanawiać. Chyba że mój menadżer w tajemnicy przede mnÄ… prowadzi jakieÅ› rozmowy z lubelskim klubem. A tak poważnie, to wiem jedynie, że kilka klubów interesuje siÄ™ mnÄ…, może lubelski również, ale z żadnym nie byÅ‚o jeszcze żadnych konkretnych ustaleÅ„.
http://www.sportexpress.pl
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
śliwek
Lublin_Fan pisze:Nie chce mi sie szukać to pytam tutaj. Czy Bjarne Pedersen i N.K. Iversen będą w przyszłym roku startować w GP?
Ps. Kościuch. W pierwszej lidze kilka klubów ma poważne plany a my chcemy odpowiedzieć Kościuchem? Toż to kpina jakaś.
Pozdr.
odpowiedziec to najbardziej chce Zalewa ktory jak widac zalewa bo nawet nic nie wie o tym samo kosciuch.,
Ale Zalewa juz nie pierwszy raz robi takie numery. Najpierw wymysla sobie jakąś bzdure i pisze to sobie w swojej gazetce (pierwsza kasa za wierszówkę), później w tygodniu dzwoni do danej osoby aby potwierdzic swoje (podkreslmy ze całkowicie zmyslone) rewelacje, a ta osoba oczywiscie wszystkiemu zaprzecza (o czym Zalewa oczywiscie wiedział ze tak bedzie, ale kolejna kasa za wierszówke jest), w międzyczasie jeszcze zapyta czasami któregoś z Lubelskich działaczy co na ten temat wiedzą, albo byłych działaczy czy to dobry pomysł i kasa sama wpada do kieszeni. Cóż jak sie nie ma o czym pisac i pomysłu na dobry artykuł to "dziennikarze" chwytają sie róznych sposobów aby zarobić. Dziwie sie tylko że gazeta która chce byc uznawana za profesjonalna i najlepsza sportową gazetą w regionie na takie praktyki pozwala. Zalewa do Faktu się bardziej nadaje niz do powaznej gazety sportowej.