Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Portek
Senior

#1001 Postautor: Portek » 9 października 2006, o 19:11

Metalliczny pisze:Coście sobie ubzdurali z Jeleniewskim pod 8. Przecież chłop będzie miał 24 lata.

Znawcy żużla, a nie wiedzą ile lat w sezonie 2007 bedzie mial wychowanek lubelskiego klubu :wink:

zarfe
Szkółkowicz

#1002 Postautor: zarfe » 9 października 2006, o 19:17

Ja proponujÄ™:
1.Zorro
2.N. Kościuch
3.R. Sawina\Kościecha
4.Piszcz
5.Okularnik
6.Tomicek
7.Messing
8 ?

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1003 Postautor: boxing » 9 października 2006, o 19:35

Powiem szczerze, ze nie wierze, abysmy w 2007 roku przetransferowali do Lublina polowe ostrowskiego skladu AD 2006 czyli pakiet Karlsson-Ferjan-Jedrzejak-Wegrzyk. Skoro zawody z 21 pazdziernika maja byc castingiem do naszego przyszlorocznego skladu, to proponowalbym przetestowac Rosjanina Romana Iwanowa. Dobre wystepy w lidze rosyjskiej, zrobil pare punktow w Pucharze Europy na tarnowskim torze. Zamiast wypelniac liste uczestnikow Karolem Polakiem czy Mackiem Michalukiem, mozna zaprosic 22-letniego Rosjanina (potencjalny numer 8/16) - tak na wszelki wypadek, gdyby jednak sponsor nie wypalil, gdyby bylo jednak troche biedniej i gdyby przyszlo nam walczyc o cele troche nizsze niz extraliga. Jedno miejsce na zawodach dla Rosjanina mozna zarezerwowac - drogi raczej nie bedzie. Chyba, ze powaznie kroi nam sie 3-milionowy budzet i szukamy na znacznie wyzszych polkach. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1004 Postautor: jataman21 » 9 października 2006, o 19:39

Ja mimo wszystko jestem za tym, aby nasi juniorzy i Michaluk i Polak pojechali w memoriale, z prostej przyczyny, są nasi, będzie okazja, są młodzi niech się rozwijaj. Nie są w takim wieku, żeby ich przekreślać już jako zawodników i pomijać w miejscowych turniejach.
Zawsze można zwiększyć liczbę uczestników i conajwyżej zwiększyć ilość biegów :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1005 Postautor: boxing » 9 października 2006, o 19:59

Jatamanie, proponujesz stary numer z GP i kwalifikacje do turnieju glownego? Az tak bogato to chyba nigdy u nas nie bedzie :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1006 Postautor: K.A.M.I.L. » 9 października 2006, o 20:25

To i ja podzielę się swoim pomysłem na skład w sezonie 2007. Oczywiście przy założeniu, że regulamin zostanie na przyszły sezon niezmieniony.

Obcokrajowcy:

Peter Karlsson
Niels Kristian Iversen

Seniorzy:

Jacek Rempała
Grzegorz Knapp
Mariusz Staszewski
Robert Miśkowiak
Dariusz Śledź

Juniorzy:

Lubos Tomicek
Andreas Messing
Kenneth Hansen (tajemniczy Duńczyk wg mnie :wink: )
Rafał Klimek

Moim zdaniem ten skład mógłby nawiązać skuteczną walkę o ekstraligę.
Miejmy nadzieję, że obiecany sponsor przez Wojciechowskiego sypnie odpowiednią kasą, która pozwoli zbudować skład na miarę awansu do e-ligi. Według mnie priorytetem powinno być ściągnięcie Karlssona.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

zarfe
Szkółkowicz

#1007 Postautor: zarfe » 9 października 2006, o 20:31

Karlsson Iversen dobra koncepcja obco, z tym że dodał bym porządnego krajowego lidera-np. Sawine do tego solidna 2 linia i extraliga nasza

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1008 Postautor: Hans » 9 października 2006, o 20:42

K.A.M.I.L. pisze:To i ja podzielę się swoim pomysłem na skład w sezonie 2007. Oczywiście przy założeniu, że regulamin zostanie na przyszły sezon niezmieniony.

Obcokrajowcy:

Peter Karlsson
Niels Kristian Iversen

Seniorzy:

Jacek Rempała
Grzegorz Knapp
Mariusz Staszewski
Robert Miśkowiak
Dariusz Śledź

Juniorzy:

Lubos Tomicek
Andreas Messing
Kenneth Hansen (tajemniczy Duńczyk wg mnie :wink: )
Rafał Klimek

Moim zdaniem ten skład mógłby nawiązać skuteczną walkę o ekstraligę.
Miejmy nadzieję, że obiecany sponsor przez Wojciechowskiego sypnie odpowiednią kasą, która pozwoli zbudować skład na miarę awansu do e-ligi. Według mnie priorytetem powinno być ściągnięcie Karlssona.

Pozdrawiam

Zdecydowanie popieram twoje typy, dodałbym jeszcze do tego Shieldsa, Maxa i Ferjana i jest paka na ekstraligę.
A jeżeli to nie Hansen to Klaus Jakobsen(19 latek)

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1009 Postautor: jataman21 » 9 października 2006, o 21:33

boxing, jakakolwiek forma, moim zdaniem czym więcej zawodników do sprawdzenia tym lepiej :wink: :wink:
Kamil skład w miare ale do walki o e-lige moze być za mało armat, niech się jeden Karlsson rozchoruje i już mecze w plecy, a ostatnio kontuzje w naszej drużynie to epidemia.
Zarfe a do Ciebie mam prośbę, co chwile piszesz jedno zdanie które nic nie wnosi, jak zależy Ci zeby mieć więcej postów popros jakiegoś admina niech wpisze Ci z tysiaka.
Ja bym jednak na Maxa nie postawił, cały sezon słaby raczej we wszystkich ligach co nie wróży dobrze. Możemy rozpamiętywac Jensena, ale weźmy pod uwagę, że w innych ligach Jensen tak nie zawodził, w sumie to nie był w tragicznej formie, tylko olał Polską ligę, czyli nas.
Zeby awansować musimy mieć co najmniej 2 armaty+jedną w rezerwie na wypadek kontuzji i solidną 2 linię co będzie robić po 8pkt bez względu czy mecz będzie u nas czy na wyjeżdzie.
Tak mnie nurtuje jedna rzecz... jak wiadomo Norris olał nas po całości i nie wiem czy w ogóle wie gdzie Lublin leży... ale nie w tym rzecz, chodzi mi o to czy dostał chociaż od nas złamanego grosza ?? :roll:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 9 października 2006, o 21:46 przez jataman21, łącznie zmieniany 2 razy.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1011 Postautor: papi » 9 października 2006, o 21:56

widząc plany Zielonej Góry zastanawiam się, czy i jeśli tak - to jaką pozycję w drużynie będzie pełnił Zbigniew Suchecki. Dla mnie osobiście jedno z największych objawień 1 ligi, który po przejściu w wiek seniora i startach o lige niżej stał się cichym bohaterem drużyny, która wygrała ligę. W ZKŻ ważne kontrakty mają na pewno Lidgren, Walasek i Okoń, podobno o krok od drużyny jest Protas, przypuszczam że zostaną Hamill i Staszewski, do tego dojdzie przynajmniej 1 zawodnik z GP. Wobec tego skład seniorski pełny, a pod 8 numerem zapewne Lindgren.
Nie wiem jakie klub ma plany wobec Zbyszka, ale ja myśle że warto ruszyć temat. Jest to ciągle młody, perspektywiczny zawodnik i chciałbym by zasilił on szeregi naszego TŻu :wink: