Skład na sezon 2007
Gelo pisze:Oj ludzie ludzie - zobaczyliście dwóch młodych Duńczyków i pięciu gości i wszystkich byście kontraktowali. Ale czym sie podniecać? Jak pisał Gawrzyk - takich Hansenów jest cała masa. Ja osobiście spodziewałem sie, że ktoryś z tej dwójki walnie powyzej dychy (co by nie było wątpliwości w ktorym miejscu jest mistrz świata AD 2008). A Suchecki, Kościuch i Stachyra też nie pokazali niczego rewelacyjnego. Nam potrzebni są zawodnicy będący poza zasięgiem Knappa czy Śledzia - a takich wczoraj nie było. Więc spokojnie - impreza bardzo potrzebna ale z całej obsady ja widzęę tylko dwóch zawodników wartych wiekszego zainteresowania - Karlssona i Śledzia.
Gelu weź nie opowiadaj bajek- może od razu sciagajmy mistrzów świata lub twistich
Nie stać nas, więc ściagajmy takich, którzy walczą, a nie takich, którzy bardziej myślą o sobie - poprostu takich, którzy nie będą umierać za Lublin. proste.
Z memoriałowców: Śledź, Hansenowie, Okularnik, Stachyra, Kościuch- mogą być.
Kosciuch z Knappem na drugÄ… liniÄ™ idealni.
Gelu weź nie opowiadaj bajek- może od razu sciagajmy mistrzów świata lub twistich![]()
Żebys wiedzial - jak sie chce awansować, trzeba mierzyć wysoko
Nie stać nas, więc ściagajmy takich, którzy walczą, a nie takich, którzy bardziej myślą o sobie - poprostu takich, którzy nie będą umierać za Lublin. proste.
Ty oczywiscie już wiesz, że nas nie stać. Skoro jestes skarbnikiem klubu - powiedz nam jaki bedzie budżet, kto będzie sponsorem i jakie stawki żądają poszczególni zawodnicy.
ps. Co do awansu z Karlssonem - nic prostszego awansować z pierwszego miejsca - nie będzie wtedy gadania co do jego postawy w barażach. Ale żeby to zrobić nie mozna mieć w skladzie Piszczów, Trumińskich czy Frankowów.