Ostrow naprawde bedzie mial w tym sezonie (2007) ogromna szanse na awans. Miejsce Zielonej Gory zajal slabszy - wedlug mnie - Rybnik, wiec juz odchodzi im powazny przeciwnik. Reszta, oprocz Gorzowa, niczym nie blysnela i na razie mozna sie spodziewac, ze to ta dwojka bedzie dyktowac warunki w lidze. Oczywiscie nie przekreslam Stali, ale jesli w Ostrowie zostana wszyscy zawodnicy z tego sezonu + dojdzie jakis dobry junior, to nie daje im i innym wiekszych szans w potyczce z nimi. Taka jest moja opinia na dzien dzisiejszy, ale oczywiscie moze sie wszystko radykalnie zmienic. To dopiero poczatek transferow.
Jesli chodzi o nas, to nie mam sensu porywac sie na extralige bez odpowiednich srodkow finansowych. Zdecydowanie lepiej bedzie, jezeli druzyna pokaze charakter i okaze sie solidnym zespolem bez nastawienie rychlej walki o awans.
Skład na sezon 2007
forum KMO- post Dawida02 pisze:na razie to Jensen i Zettestrom zadnych kontraktow nie podpisali, sam Zorro dzwonil do Gniezna i byl zdziwiony ze taka informacja sie ukazala ze strony gorzowskiej:) jeśli podpiszą to dopiero na dniach