Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1451 Postautor: kilar » 11 listopada 2006, o 13:31

Ostrow naprawde bedzie mial w tym sezonie (2007) ogromna szanse na awans. Miejsce Zielonej Gory zajal slabszy - wedlug mnie - Rybnik, wiec juz odchodzi im powazny przeciwnik. Reszta, oprocz Gorzowa, niczym nie blysnela i na razie mozna sie spodziewac, ze to ta dwojka bedzie dyktowac warunki w lidze. Oczywiscie nie przekreslam Stali, ale jesli w Ostrowie zostana wszyscy zawodnicy z tego sezonu + dojdzie jakis dobry junior, to nie daje im i innym wiekszych szans w potyczce z nimi. Taka jest moja opinia na dzien dzisiejszy, ale oczywiscie moze sie wszystko radykalnie zmienic. To dopiero poczatek transferow.

Jesli chodzi o nas, to nie mam sensu porywac sie na extralige bez odpowiednich srodkow finansowych. Zdecydowanie lepiej bedzie, jezeli druzyna pokaze charakter i okaze sie solidnym zespolem bez nastawienie rychlej walki o awans.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1452 Postautor: Hans » 11 listopada 2006, o 14:05

forum KMO- post Dawida02 pisze:na razie to Jensen i Zettestrom zadnych kontraktow nie podpisali, sam Zorro dzwonil do Gniezna i byl zdziwiony ze taka informacja sie ukazala ze strony gorzowskiej:) jeśli podpiszą to dopiero na dniach

:!: Czyżby pompa ze strony Gorzowskiej, inny kumpel z Gniezna potwierdził mi tą informację(tzn. powiedział mi to samo, tylko w innej formie :) )

Awatar użytkownika
SerGio
Kontakt:

#1453 Postautor: SerGio » 11 listopada 2006, o 14:09

nie pomyliłęs tematów ?

a co do twojego postu powiem ci ze :

SerGio pisze:w lokalnej gazecie Gorzowskiej były ponoc upublikowane zdjecia z konferencji prasowej Stali i na nich był jak i Jensen i Zoro - w plastronach Staleczki 8)

:wink: