Skład na sezon 2007
No z tego co zostało można jeszcze całkiem niezły zespół zmontować np.
1.Dryml
2.Dryml
3.Gjedde
4.Ferjan
5.Jansson/Max
6.Hansen
7.Hansen
Pewnie a gdzie jakiś polak?? Mistrzu wes nic juz nie pisz bo każdy Twój post jest żałosny... narazie to licencji nie mamy i wątpie czy wystartujemy, oczywiście wierzę w to, jak dla mnie na tą chwile to 50%:50%.
Ja juz chce tylko obyśmy wystartowali... walczmy o utrzymanie, ale niech żużel w Lublinie bedzie
jataman21 pisze:Pewnie a gdzie jakiś polak?? Mistrzu wes nic juz nie pisz bo każdy Twój post jest żałosny... narazie to licencji nie mamy i wątpie czy wystartujemy, oczywiście wierzę w to, jak dla mnie na tą chwile to 50%:50%.
Ja juz chce tylko obyśmy wystartowali... walczmy o utrzymanie, ale niech żużel w Lublinie bedzie![]()
![]()
Uważam że trochę przesadzasz... każdy kto ośmiela się mieć inne zdanie niż ty zostaje zdyskredytowany i piszesz żeby się lepiej już nie odzywał... nie każdy musi być taki mądry i posiadać taką wiedzę jak ty - za to jeszcze na szczęscie nie wyrzucaja z forum... bo zostałbyś tylko Ty i Gelo
P.S. Sory Gelu nie mogłem się powstrzymać, to z czystej sympatii
-
śliwek
jataman21 pisze:Z pozostałych zawodników można jeszcze zbudować zespół walczący o e-lige np:
1.Sawina
2.Dryml
3.Hamill
4.Ferjan
5.Dryml
6.Tomicek
7.Hansen
W rezerwie J. Rempała, Jeleniewski, Sledz, Gjedde, Klimek.
Takim składem jeszcze mozna wiele zwojować, ale pozostają nam tylko marzenia.
Pozdrawiam
I on mi gadał na temat polaków...
śliwek misiu ja podalem skład taki, że mozna jeszcze walczyć o e-lige z pozostałych zawodników. Na rezerwe za to wrzucilem prawie samych polaków. 2 rzecz ze nie ja to samo co Ty tylko jak już Ty to samo co ja... mój post był duzo wczesniej.
Saint nie masz racji... z Mikasem często mamy odmienne zdania, a nigdy się nie obrazamy, rozmawiamy normalnie i wydaje mi się że się lubimy.
Chodzi mi o fakt, że nie wiemy czy wystartujemy, nie przyznano nam licencji a kolega pisze bezsensu 20 raz to samo kogo zakontraktować, do tego uwzględnia samych obco. Nie mamy również sponsora...
Poczytaj śliwka posty to zrozumiesz o co mi chodzi... pisze nigdy nie wnosząc nic do dyskusji i praktycznie zawsze powtarza posty 3-4 wczesniejsze kogoś, a pisanie po to żeby pisać jest bezsensu.
Pozdrawiam
Saint nie masz racji... z Mikasem często mamy odmienne zdania, a nigdy się nie obrazamy, rozmawiamy normalnie i wydaje mi się że się lubimy.
Chodzi mi o fakt, że nie wiemy czy wystartujemy, nie przyznano nam licencji a kolega pisze bezsensu 20 raz to samo kogo zakontraktować, do tego uwzględnia samych obco. Nie mamy również sponsora...
Poczytaj śliwka posty to zrozumiesz o co mi chodzi... pisze nigdy nie wnosząc nic do dyskusji i praktycznie zawsze powtarza posty 3-4 wczesniejsze kogoś, a pisanie po to żeby pisać jest bezsensu.
Pozdrawiam
Lublin nie sklada broni. W sumie to nie widze inaczej
Jak to Lublin bez zuzla... To ze beze mnie sie poki co radzi to nie znaczy, ze stracic ma tez speedway...
Aha, oto artykulos... http://kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=32333
Ps. Nie pamietam (czyt. nie wiem) jak zrobic odnosnik np. z tekstem 'tu czytaj'
Pozdrowienia... i do zobaczenia...
Aha, oto artykulos... http://kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=32333
Ps. Nie pamietam (czyt. nie wiem) jak zrobic odnosnik np. z tekstem 'tu czytaj'
Pozdrowienia... i do zobaczenia...
MOTORLUBLIN