Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#1526 Postautor: piwo__ » 16 listopada 2006, o 16:52

Jak szalec to szalec... Wezmy jeszcze kilku Davidssonow, Jansonow i innych znakomitych zagranicznych ssonow...
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1527 Postautor: papi » 16 listopada 2006, o 17:16

Nermarka odrazu :x
a poza tym, chyba rzeczywiście wypada zamknąć temat, albo przynajmniej zmienić nazwę, może zacznijmy jako 1 w Polsce kompletować ekipę na sezon 2008, niestety chyba tylko w 2 lidze :cry: :cry:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1528 Postautor: jataman21 » 16 listopada 2006, o 17:23

No z tego co zostało można jeszcze całkiem niezły zespół zmontować np.

1.Dryml
2.Dryml
3.Gjedde
4.Ferjan
5.Jansson/Max
6.Hansen
7.Hansen

Pewnie a gdzie jakiś polak?? Mistrzu wes nic juz nie pisz bo każdy Twój post jest żałosny... narazie to licencji nie mamy i wątpie czy wystartujemy, oczywiście wierzę w to, jak dla mnie na tą chwile to 50%:50%.
Ja juz chce tylko obyśmy wystartowali... walczmy o utrzymanie, ale niech żużel w Lublinie bedzie :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1529 Postautor: Saint » 16 listopada 2006, o 19:11

jataman21 pisze:Pewnie a gdzie jakiś polak?? Mistrzu wes nic juz nie pisz bo każdy Twój post jest żałosny... narazie to licencji nie mamy i wątpie czy wystartujemy, oczywiście wierzę w to, jak dla mnie na tą chwile to 50%:50%.
Ja juz chce tylko obyśmy wystartowali... walczmy o utrzymanie, ale niech żużel w Lublinie bedzie :roll: :roll: :roll:

Uważam że trochę przesadzasz... każdy kto ośmiela się mieć inne zdanie niż ty zostaje zdyskredytowany i piszesz żeby się lepiej już nie odzywał... nie każdy musi być taki mądry i posiadać taką wiedzę jak ty - za to jeszcze na szczęscie nie wyrzucaja z forum... bo zostałbyś tylko Ty i Gelo ;)
P.S. Sory Gelu nie mogłem się powstrzymać, to z czystej sympatii

śliwek

#1530 Postautor: Å›liwek » 16 listopada 2006, o 21:10

jataman21 pisze:Z pozostałych zawodników można jeszcze zbudować zespół walczący o e-lige np:
1.Sawina
2.Dryml
3.Hamill
4.Ferjan
5.Dryml
6.Tomicek
7.Hansen
W rezerwie J. Rempała, Jeleniewski, Sledz, Gjedde, Klimek.
Takim składem jeszcze mozna wiele zwojować, ale pozostają nam tylko marzenia.
Pozdrawiam

I on mi gadał na temat polaków... :wink: Zaproponowałeś prawie ten sam skład co ja tyle że z jednym polakiem w składzie,więc czemu masz "pretensje"(nie mam pomysłu jakiego tu lepszego słowa użyć)do mojego posta skoro w sumie wymyśliłeś to samo co ja....

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1531 Postautor: Hans » 16 listopada 2006, o 21:35

Ja bym dorzucił jeszcze kościechę :wink:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1532 Postautor: jataman21 » 16 listopada 2006, o 22:04

śliwek misiu ja podalem skład taki, że mozna jeszcze walczyć o e-lige z pozostałych zawodników. Na rezerwe za to wrzucilem prawie samych polaków. 2 rzecz ze nie ja to samo co Ty tylko jak już Ty to samo co ja... mój post był duzo wczesniej.
Saint nie masz racji... z Mikasem często mamy odmienne zdania, a nigdy się nie obrazamy, rozmawiamy normalnie i wydaje mi się że się lubimy.
Chodzi mi o fakt, że nie wiemy czy wystartujemy, nie przyznano nam licencji a kolega pisze bezsensu 20 raz to samo kogo zakontraktować, do tego uwzględnia samych obco. Nie mamy również sponsora...
Poczytaj śliwka posty to zrozumiesz o co mi chodzi... pisze nigdy nie wnosząc nic do dyskusji i praktycznie zawsze powtarza posty 3-4 wczesniejsze kogoś, a pisanie po to żeby pisać jest bezsensu.
Pozdrawiam 8)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#1534 Postautor: piwo__ » 17 listopada 2006, o 00:53

Lublin nie sklada broni. W sumie to nie widze inaczej :P Jak to Lublin bez zuzla... To ze beze mnie sie poki co radzi to nie znaczy, ze stracic ma tez speedway...
Aha, oto artykulos... http://kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=32333

Ps. Nie pamietam (czyt. nie wiem) jak zrobic odnosnik np. z tekstem 'tu czytaj' :P

Pozdrowienia... i do zobaczenia...
MOTORLUBLIN

Koper
Trener
Kontakt: