Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#1576 Postautor: papi » 20 listopada 2006, o 21:27

odnosiłem się zarówno do Twojego postu jak i vadika, który stwierdził, że jadąc lubliniakami + obco możemy wejść do 4, o którą walczyć będzie m. in. Gdańsk. Uważam, że sytuacja wyjściowa Lotosu jest i tak niezła, jako jedyni z lidze maja zawodnika z GP, a zaplecze finansowe pozwala im realnie myśleć o górnej części tabeli. Także o Gdańsku chodziło mi również jako ewentualnego kontrkandydata do miejsca wśród 4 najlepszych drużyn 1 ligi :wink:

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1577 Postautor: K.A.M.I.L. » 20 listopada 2006, o 21:43

W obecnej sytuacji trzeba mocno trzymać kciuki, żeby nasz klub otrzymał licencje. Wierzę w to, że tak się stanie i wystartujemy w 1 lidze. Dopóki jest nadzieja trzeba wierzyć, Harry napisał jest 50 %.
Mam jakieś przeczucie, że żużel w Lublinie przetrwa te trudne chwile. Wydaje mi się, że może to wyjść na dobre. Nie będzie nagonki jak co roku, że walczymy o ekstraligę, nie będzie zbytniej presji i może nieoczekiwanym trafem akurat trafimy ze składem, który skutecznie będzie walczył w 1 lidze. Rynek z tygodnia na tydzień się kurczy, jednak większość zawodników podpisze kontrakty w styczniu. Może nie ci bardzo wartościowi, ale zawodnicy nieobliczalni i tworzący dobre widowisko.
Jeśli wszystko powiedziecie się w klubie i wkońcu zacznie się budowa składu na przyszły rok jako obco coraz bardziej skłaniam się do Charliego Gjedde. Może być strzałem w 10 tak jak Richardson, a stać go na skuteczną jazdę.
Mocno wierzę w osoby odpowiedzialne za utrzymanie lubelskiego żużla przy życiu. Życzę im powodzenia.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1578 Postautor: jataman21 » 20 listopada 2006, o 21:59