Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#276 Postautor: jataman21 » 16 grudnia 2006, o 16:07

Dobra Kalhorn uważasz że jesteśmy w stanie powalczyć z Gorzowem Gdańskiem Ostrowem u siebie w składzie wychowanków takim jak podałeś, bez wzmocnienia co najmniej dwoma zagranicznymi zawodnikami?? Bo ja watpie że zawodnicy Piszcz i Trumiński ze średnią cirke about 2,0 z 2 ligi powalczą z Pedersenem Chrzanowskim Jensenem Karllsonem i wiekszością zawodników z tych teamów. Jeszcze Śledz Knapp i Jeleń są w stanie powalczyć, ale tylko powalczyć bez żadnych gwarancji ale do tych 3 zawodników na nasz tor potrzebujemy co najmniej Hamilla i jednego zawodnika poziomu Knappa aby z tymi drużynami chodzby myśleć o zwycięstwie u Nas.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#277 Postautor: Łoptymista » 16 grudnia 2006, o 16:11

Gawrzyk pisze:taka informacja dla fanów Franka - przebywa w Lublinie :wink:

Przyjechal po kase, czy zatrzymal sie na obiad w drodze do Rzeszowa?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#278 Postautor: Cooper » 16 grudnia 2006, o 16:13

ale kto chce walczyc przy obecnej sytuacji naszego klubu z Gdanskiem, Gorzowem, czy Ostrowem :?: :!: :shock:

Mysle, ze czekaja nas ciezkie boje z Poznaniem i Grudziadzem o utrzymanie. Moze ewentualnie z Gnieznem i Rybnikiem tez.

Zejdz na ziemie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#279 Postautor: jataman21 » 16 grudnia 2006, o 16:23

Cooper cholera, czy uważasz że wygrane 2 mecze z Poznaniem i Grudziądzem u Nas zapewnią nam utrzymanie?? Ja wątpie, żeby się utrzymać trzeba też coś skubnąć lepszym na naszym torze i o to mi chodzi, ja nie miałem na mysli toczenie bojow z tymi drużynami o miejsce w tabeli a o wynik na naszym torze, bo że dostaniemy na wyjeżdzie do 25 to będzie normalka ale u Nas bedzie trzeba przynajmniej jeden mecz z pierwszej 4 wygrać te marne 46:44 aby się utrzymać.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz