Jataman tylko że Gniezno baaardzo się wzmocniło do ubiegłego roku a T.Rempała zwykle u nas koło kompletu przywoził tak więc nie będzie na kim tych punktów robić ....
z takim składem jak proponujesz to można powalczyć z Poznaniem i Grudziądzem
Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
jataman21 pisze:Burza napewnie gór złota nie chce, brać go i niech walczy o skład, co sie uparliście?? Koleś wcale nie jest słaby, miał przebłyski w e-lidze czego wy od niego chcecie?? Pozostało niewielu zawodników, w zatrudnienie Hamilla czy Sawiny zaczynam szczerze wątpić, a Burza jest tuż za nimi i za Czerwińskim... w którego też zreszta niewierze...
Danio... wiadomo że Burza jest tańszy od Czerwińskiego, ja bym chętnie widział obu w naszej drużynie. Na chwilę obecną mnie usatysfakcjonuje skład :
1.Jeleniewski
2.Åšledz
3.Burza
4.Trumiński
5.Czerwiński
6.Klimek
7.Hansen
8. Polak/Michaluk
W rezerwie Stachyra, i proponowałbym paru zawodników nie sprawdzonych w naszej lidze, przy zerze za podpis można ich raz sprowadzić i przetestować, może akurat chociaż jeden okaże się strzalem w 10 ?? Ten skład niczego nam nie gwarantuje, ale myslę że u siebie z Gnieznem Grudziądzem i Poznaniem wygramy, bo te drużyny nie są jakieś rewelacyjne.
Ja jestem jak najbardziej za Burzą i nie wiem czemu ma tylu przeciwników... na 1 ligę uważam że będzie dobrym zawodnikiem, szczególnie ze jesteśmy w kiepskiej sytuacji i pozostały praktycznie same odpady.
Watpie zebysmy zobaczyli w naszym klubie tych dwóch panów predzej
Piszcz podpisze
Sipma Lublin

Mamy Hansena (i pewnie Truminskiego). Teoretycznie moze jeszcze byc Klimek, Sledz, pewnie Jelen, Knapp, Stachyra, Hamill, Sawina, Brhel (? na beton - o ile jeszcze pojedzie), R.Iwanow, (moze na pare meczow?) Adam Shields czy tercet Szombierski/Powaznyj/Czerwinski. Ugoda z zawodnikami, SSA - jeszcze mozna zmontowac sklad na utrzymanie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Koleś wcale nie jest słaby, miał przebłyski w e-lidze czego wy od niego chcecie??
Tak, miał przebłyski. Tak jak kiedyś w ekstralidze Franków, Piszcz czy Wardzała i Robacki. I co z tego?
Ważne żeby w przyszłym seoznie był w formie, nie takiej, jak jego były kolega z drużyny, który wybrał podobna droge tyle, ze rok temu.
Pozostało niewielu zawodników
Zawsze mozna poszukac telenciaków za granica. Przecie mozemy kontraktowac nieograniczona liczbe obco