Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#351 Postautor: rob7 » 19 grudnia 2006, o 16:15

Jataman tylko że Gniezno baaardzo się wzmocniło do ubiegłego roku a T.Rempała zwykle u nas koło kompletu przywoził tak więc nie będzie na kim tych punktów robić ....
z takim składem jak proponujesz to można powalczyć z Poznaniem i Grudziądzem

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#352 Postautor: rAdEk23 » 19 grudnia 2006, o 16:17

jataman21 pisze:Burza napewnie gór złota nie chce, brać go i niech walczy o skład, co sie uparliście?? Koleś wcale nie jest słaby, miał przebłyski w e-lidze czego wy od niego chcecie?? Pozostało niewielu zawodników, w zatrudnienie Hamilla czy Sawiny zaczynam szczerze wątpić, a Burza jest tuż za nimi i za Czerwińskim... w którego też zreszta niewierze...
Danio... wiadomo że Burza jest tańszy od Czerwińskiego, ja bym chętnie widział obu w naszej drużynie. Na chwilę obecną mnie usatysfakcjonuje skład :
1.Jeleniewski
2.Åšledz
3.Burza
4.Trumiński
5.Czerwiński
6.Klimek
7.Hansen
8. Polak/Michaluk

W rezerwie Stachyra, i proponowałbym paru zawodników nie sprawdzonych w naszej lidze, przy zerze za podpis można ich raz sprowadzić i przetestować, może akurat chociaż jeden okaże się strzalem w 10 ?? Ten skład niczego nam nie gwarantuje, ale myslę że u siebie z Gnieznem Grudziądzem i Poznaniem wygramy, bo te drużyny nie są jakieś rewelacyjne.
Ja jestem jak najbardziej za Burzą i nie wiem czemu ma tylu przeciwników... na 1 ligę uważam że będzie dobrym zawodnikiem, szczególnie ze jesteśmy w kiepskiej sytuacji i pozostały praktycznie same odpady.

Watpie zebysmy zobaczyli w naszym klubie tych dwóch panów predzej
Piszcz podpisze :roll:
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#353 Postautor: kdsz » 19 grudnia 2006, o 16:21

Dlaczego?
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#354 Postautor: boxing » 19 grudnia 2006, o 17:04

Mamy Hansena (i pewnie Truminskiego). Teoretycznie moze jeszcze byc Klimek, Sledz, pewnie Jelen, Knapp, Stachyra, Hamill, Sawina, Brhel (? na beton - o ile jeszcze pojedzie), R.Iwanow, (moze na pare meczow?) Adam Shields czy tercet Szombierski/Powaznyj/Czerwinski. Ugoda z zawodnikami, SSA - jeszcze mozna zmontowac sklad na utrzymanie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#355 Postautor: Fork » 19 grudnia 2006, o 17:14

Koleś wcale nie jest słaby, miał przebłyski w e-lidze czego wy od niego chcecie??

Tak, miał przebłyski. Tak jak kiedyś w ekstralidze Franków, Piszcz czy Wardzała i Robacki. I co z tego?
Ważne żeby w przyszłym seoznie był w formie, nie takiej, jak jego były kolega z drużyny, który wybrał podobna droge tyle, ze rok temu.

Pozostało niewielu zawodników

Zawsze mozna poszukac telenciaków za granica. Przecie mozemy kontraktowac nieograniczona liczbe obco :wink: