Napisalem wyzej ze nad haslem trzeba popracowac bo ta grafika bardzo mi sie podoba:) Z kilku propozycji moze uda sie wybrac najfajniejsza i wtedy z takim haslem ta flaga z ta grafika moglaby wystartowac w ankiecie:)WÄ…ski_Stecyk pisze:Koper pisze:za naszymi z czarnego toru Rycerzami:)
Podchodzi pod falubaz
Konkurs na projekt "wyjazdowej" flagi.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
- _piotrusss
- Kadrowicz
Mi najbardziej podoba się hasło "Dziki Wschód", te wszystkie rymowanki brzmią tandetnie jak wierszyki walentynkowe 
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Eee tam... najlepsze hasło, które bez wątpienia podbuduje naszych zawodników na meczach wyjazdowych to stare: "Bóg wybacza, Motor nigdy!"
Może być także "...Wierni po porażce".
A tak na serio, to projekt Radzia od strony graficznej najładniejszy i najrealniejszy (bez cieniowania, itp.). Tylko hasło takie niejakie. Niestety nic oryginalnego nie przychodzi mi do głowy, może poza kilkoma oklepanymi lub banalnymi hasłami jak choćby: "Tam gdzie Wy... tam i My" (i zamiast koziołka matołka motyw kibiców z flagami) lub też "Wojownicy twierdzy Lublin" (i zamek lubelski w miejscu matołka, a na górze sam napis Motor).
A tak na serio, to projekt Radzia od strony graficznej najładniejszy i najrealniejszy (bez cieniowania, itp.). Tylko hasło takie niejakie. Niestety nic oryginalnego nie przychodzi mi do głowy, może poza kilkoma oklepanymi lub banalnymi hasłami jak choćby: "Tam gdzie Wy... tam i My" (i zamiast koziołka matołka motyw kibiców z flagami) lub też "Wojownicy twierdzy Lublin" (i zamek lubelski w miejscu matołka, a na górze sam napis Motor).
Kalhorn pisze:Eee tam... najlepsze hasło, które bez wątpienia podbuduje naszych zawodników na meczach wyjazdowych to stare: "Bóg wybacza, Motor nigdy!" :lol: :wink: Może być także "...Wierni po porażce". ;)
Może "Pogodzeni z porażką" - bardzo dobra wyjazdowa flaga...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- WÄ…ski_Stecyk