Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Faraon

#1276 Postautor: Faraon » 29 maja 2007, o 14:23

rob7 pisze:.. to temat o działalności klubu a nie o kibicach kopanej, przenieście dyskusje do "różności"...

Jakoś tak samo zeszło, już kończę ten wątek.

Prezesa nie ma. Wycofanie odłożone na dwumecz z Gnieznem.

Jaki wynik nas zadowoli?( bo jeśli zrozumiałem to to czy jedziemy dalej, zależy od wyniku tego dwumeczu.) Pięć punktów, czy może zwycięstwo w dwumeczu, dające nadzieję, że jak spotkamy się z nimi w play-off też wygramy i nie będziemy musieli walczyć o 7.?

harry
Trener

#1277 Postautor: harry » 29 maja 2007, o 14:24

Nie może. Rezygnacja to rezygnacja. Zresztą cały Zarząd podaje sie do dymisji.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#1278 Postautor: piwo__ » 29 maja 2007, o 14:25

Czarek pisze:No jasne, że I liga żuzla jest na wyzym poziomie niż III liga piłki nożnej, ale ja piszę o tym co jest w tej chwili w Lublinie. Poza Stachyrą, który pokonał uczestnika GP w niedzielę zobaczyłem jedno wielkie G. Jesli chodzi o kibiców to ostatnio żuzel w Lublinie też nie ma się czym chwalić. Kto krzyczał na sędziego "c..j" jak nie "lubelska żyleta" (też kwas)? Kto rzucał serpentyny na tor? Kto bluzgał na kibiców z Rybnika (pomogę: kilka osób z pierwszego łuku)?
Tymczasem na piłce jest super oprawa i żadnych zadym.

No wybacz Stary, ale to sa zawody ktorym towarzysza emocje i takie okrzyki to jest niestety codziennosc, a dotyczy to rowniez meczy kopaczy (bliski przyklad mecz z Avia! - piekne okrzyki na Avie i jej lidera czyt. Bugale). To nie ma reguly. A serpentyny to czesc oprawy towarzyszacej wiekszosci zawodow roznego typu! Na pilce nie ma moze ostatnio zadym, ale napisz kiedy jakies mialy miejsce na zuzlu? :lol:
Koniec.