Mecz w najbliższą niedzielę wieć zakładam temat, trzeba powalczyć o 3 pkt. Wystawił bym taki skład.
1.Jeleniewski
2.Johnston/Ostergaard
3.Stachyra
4.Piszcz
5.Śledź
6.Michaluk
7.Klimek
8.K.Hansen/Kus
10.06.2007 Start Gniezno - TŻ Lublin
roga82 pisze:Jestescie pewni, że na tamtym torze poradzi sobie Tomek ? Pomimo, że Piszczo u nas jest solidnym zawodnikiem, tam po słabym starcie może już nie powalczyć. Nie wiem, czy nie będzie trzeba się zastanowić na 2 obco, o ile nas stać na takie rozwiązanie.
Ja nie jestem pewny - pojechałbym na 3 obcokrajowców w tym meczu. I miałbym problem kogo wyrzucić. Na pewno powinien jechać Darek. Dawid ma ambicję, ale raczej nie lubi betonu. Jeleń w Gnieźnie cieniuje makabrycznie a Tomek... jedno co pewne - startowcem nie jest. Podejrzewam ze sklad na ktory mozemy liczyc to max jeden obco senior. I on za Sebka. A ktory - jednak Johnston - 6 punktów w Elite league to jak 15 w premier. A jednak to trzeci Australijczyk.
Dawid bardzo fajnie jezdzi w tym sezonie, ale jednak od jego poczatku w kazdym meczu da sie zauwazyc ze nie zabiera sie ze startu tak jak mozna by sie tego spodziewac. Ja jednak nie gloryfikowalbym tego, jaki to beton w Gnieznie itd. Poznan tam wygral i co? Dla mnie pewniakami do skladu sa na pewno Sledz, Dawid, Klimek.
A Johnstona bym nie bral, bo smierdzi mi Chrisem Louisem
A Johnstona bym nie bral, bo smierdzi mi Chrisem Louisem
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]