3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#351 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 06:43

No ja też się właśnie zastanawiam kto w takim razie:
- wywiesił flagi
- przyniósł pasy
- był na spotkaniu z prezydentem
- będzie za tydzień w Gnieźnie dopingował naszych chłopaków

itp. itd...
gdy pytaliśmy kogoś moze radzia ale nie jestem na 10000% pewny powiedzial że FK nie ma .
Ja już pisałem, że dla mnie klepanie w kółko na dwie melodie "Teżet, Teżet" jest żenujące i nudne więc się nie dołączam A walczyć z wiatrakami nie mam ochoty...
wymyśl nowe - przecież to takie łatwe :roll:
(w stylu "jebac sedziego" po wykluczeniu Darka ).
ile razy mam powtarzać - "kolega wariat" krzyknął raz jebać sędziego i afera - mnie też to się nie podoba
pewnych zachowan powstalych po miksturze nastolatek+lyk, coli, ktore moglismy zaobserwowac wsrod waszego (?) towarzystwa.
niestety nikt z nas nie łyknął a i temat mikstury zamykamy
Nic dodać, nic ująć. A ten w białej koszulce nie był ani pierwszy raz ani drugi. Jednak zawsze można na niego liczyć pod jednym względem - niezawodnie zawsze jest tak napruty, że ledwo się na nogach trzyma.
Co do fanklubu: moim guru jest meesha, który słusznie napisał.
to w takim razie kto go wpuszcza na stadion ?? Normalnego człowieka macają jakby był terrorystą a jak to nazwałeś napruty koleś wchodzi bez problemu
Nie nosilibyście koszulek, ani szalików gdyby nie fanklub
za to serdecznie dziękuje ale odwołuję się do moich pierwszych zdań w tym poście
narazie tyle w tym temacie bo udaję się do szkoły
Ale nie robcie z siebie od razu mistrzow swiata,
a ktoÅ› robi ?

Sledzio
Trener
Kontakt:

#353 Postautor: Sledzio » 4 czerwca 2007, o 08:12

Szkoda że tego dnia nie zawitalem na stadionik (praca) a żałuję, słuchałem relacji w RL i bylem bardzo szczęsliwy z wygranej cieszy postawa piszczyka jelenia stachyry i śledzia oby tak za tydzień jechali w Gnieżnie i do tego wstawić obcokrajowca za trumne i juniora najlepiej kenneta i można powalczyć chodz mało realne, znając będzie pisane "kolejna piękna porażka" :)

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#354 Postautor: Kiry » 4 czerwca 2007, o 08:18

Pokemon pisze:Mecz dobry. Cały czas wynik pod kontrolą. Trzeba chłopaków pochwalić, bo widać zmiany. Może przyjdą lepsze czasy dla lubelskiego żużla :roll:

Chyba chcesz sam siebie troszkę oszukać? jakie zmiany? To że Jeleń i Piszcz natłukli punkty na startowcach? Zmianą to można nazwać to że nie potrafili ich natłuc na Gizatulinach, Schlajnach i Powaznych a powinni ...
Przecież inny wynik jak nasza zdecydowana wygrana nie wchodził w grę. A ta jednak nie była taka zdecydowana. ten mecz powinien się skończyć 60-30 co najmniej. O ile Darka można wytłumaczyć upadkiem (być może w trzecim starcie jechał na rez. motocyklu, nie wiem) to nie ma żadnego wytłumaczenia dla Sebka. Niestety w dzisiejszej dyspozycji jego miejsce jest w Opolu.
Jeżeli nie wycofujemy się z rozgrywek po wczorajszym meczu to widać że są jeszcze możliwości (czyt: $$$) uratowania ligi.
Przed nami 3 mecze u siebie (czyt: 6 ptk do zdobycia) i trochę czasu (rywale niestety też go mają) - w Gnieźnie musimy przetestować obco (najlepiej było by nawet dwóch) i wybrać alternatywę pod nr 10.
Kędziorze strachu napędziliśmy, zobaczył na co stać naszych zawodników przy Zygmuntowskich. A przed nami mecz z ich bezpośrednim rywalem do awansu, chyba na rękę by im było żeby Gorzów go przegrał...
Kolejny mecz to Gdańsk który do tej pory nie potrafił poradzić sobie na wyjeździe, nawet w Gnieźnie, i dobrze by było aby się ten trend nie zmienił akurat w Lublinie. Niestety do tego meczu jeszcze trochę czasu i o ile się potwierdzi info o tym że Hefe trafił pod skrzydła Lotosu to mają 3 mecze żeby go sprawdzić. Do tego dochodzi Knapp, który nic w tym sezonie nie jedzie, ale kto wie czy akurat nie wypali w Lublinie? Może być ciężej jak z Gorzowem. A ostatni występ to GKM. Jak poradzimy sobie z w/w rywalami to nie trzeba pisać jaki wynik powinien paść w tym meczu.
Ale to wszystko możliwe o ile wczorajszy mecz nie był ostatnim....
Obrazek

janek
Kadrowicz

#355 Postautor: janek » 4 czerwca 2007, o 08:18

Hans pisze:Deszcz nam może pomóc. Zdecydowanie Kus powinien jechać, mimo całej sympatii do Seby uważam, że trzeba go zmienić

W sporcie nie ma sentymentów!!!
Jak ktoÅ› siÄ™ nie spisuje tak jak Trumna, to siÄ™ go zmienia bez pytania i tyle.
Wystarczająco dużo szans miał dane od początku sezonu.
Przed meczem z Gnieznem odbyła się z nim męska rozmowa i co ??
i nic. To zawodnik chimeryczny, dodatkowo nie ma szybkiego sprzętu.

Mateusz111
Junior