Jestem w głębokim szoku!
Zawodnicy - brawa na stojąco i nie mam pytań!
Kibice - wreszcie był "MOTOR", ale po co te chamskie odzywki na Falubaz i Rzeszów?
Spiker - czapki z głów! Pan Kwiek musi tam zostać na stałe. Konkretny komentarz bez żenady jaką prezentuje p.Stypuła.
Organizacja - pseudopolewaczka strażacka... czy tak trudno wytłumaczyć ile trzeba lać wody na tor?
TŻ Lublin - Stal Gorzów
Re: Tż Lublin - Stal Gorzów
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
zenek
Czarek pisze: pseudopolewaczka strażacka... czy tak trudno wytłumaczyć ile trzeba lać wody na tor?
Według mnie polewaczka swoim polaniem toru spowodowała błoto na drugim polu startowym, z czym nie mogli poradzic sobie zawodnicy gosci, dopiero Seba poradzil sobie ze statem z tego pola startowego.
Harry jak smakowalo cygaro???
BRAVO,BRAVO,BRAVISSIMO!!!.
Panowie nareszcie zamieniliśmy Piękne Porażki na Piękną Wygraną i niech tak już zostanie do końca!!!.
Chłopaki pokazali na co ich stać!! Teraz czekamy na ruch Sponsorów z prawdziwego zdarzenia oraz Dofinansowanie z Urzędu Miasta i dopiero można będzie jechać powolutku do e-ligii !!!!
Harry: Jak dzisiaj było widać bez dofinansowania w sprzęt nie ma wyników. Trumna doinwestował w silniki i jest wynik!!!. Teraz kolej na zmianę silników przez Piszcza oraz Klimka, Śledziowi,Jeleniowi widać że sprzęt także się kończy.Także Sponsorzy dopomórzcie!!!.
Jakby mieli taki sprzęt jak np.Hlib e-liga będzie w zasięgu ręki!!
P.S. Kto dzisiaj po meczu trenował na torze??
Harry: Czy podtrzymujesz swoją rezygancję??? Jeśli tak , to czy po dzisiejszym wyczynie znajdzie się Godny następca??
Panowie nareszcie zamieniliśmy Piękne Porażki na Piękną Wygraną i niech tak już zostanie do końca!!!.
Chłopaki pokazali na co ich stać!! Teraz czekamy na ruch Sponsorów z prawdziwego zdarzenia oraz Dofinansowanie z Urzędu Miasta i dopiero można będzie jechać powolutku do e-ligii !!!!
Harry: Jak dzisiaj było widać bez dofinansowania w sprzęt nie ma wyników. Trumna doinwestował w silniki i jest wynik!!!. Teraz kolej na zmianę silników przez Piszcza oraz Klimka, Śledziowi,Jeleniowi widać że sprzęt także się kończy.Także Sponsorzy dopomórzcie!!!.
Jakby mieli taki sprzęt jak np.Hlib e-liga będzie w zasięgu ręki!!
P.S. Kto dzisiaj po meczu trenował na torze??
Harry: Czy podtrzymujesz swoją rezygancję??? Jeśli tak , to czy po dzisiejszym wyczynie znajdzie się Godny następca??
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 19:12 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Red_Bullet
Wiedziałem że wygramy... po prostu wiedziałem. Nie spodziewałem się tylko że tak wysoko. Liczyłem na mecz na styku a tu proszę. Seba w końcu się obudził - lepiej późno niż wcale. Oprócz niego tylko Dawid przywiózł dwucyfrówkę - ba kompleta strzelił, ale równa jazda całej drużyny zapewniła nam wysokie zwycięstwo. W Gorzowie oprócz Hliba, Jensena i Zetterstroem nikt nie pojechał. Szkoda tylko że nie pojechałem na mecz - zatrucie wygrało. Zaskakujące jest to że Ostrów poległ u siebie z Gdańskiem. Jeżeli to jakaś poważniejsza "zapaść" to mamy szansę i z Ostrowa przywieźć 3 punkty, ale nie ma co wybiegać za bardzo na przód. Gratuluję Koziołkom pięknego zwycięstwa i... dalej do boju.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mecz kapitalny, ale sprzyjało nam też szczęście, a jak wiadomo- szczęście sprzyja lepszym. Dawid rewelacja, Rafał też pokazać, że ma talent i papiery na dobrego zawodnika. Po meczu trenował Daniel. 8 lipca mecz w Ostrowie, jeżeli nasi poprawią do tego czasu swój sprzęt to może być niespodzianka i liczę na nią(dlatego się tam wybieram). Ja od początku do końca wierzyłem w zwycięstwo i janek proszę więcej nie wypowiadaj się na temat naszych szans, bo sam się kompromitujesz, bawisz się w kibica sukcesu? Jeszcze rano byłeś pewny, że przegramy a teraz już bawisz się w doradcę co ma zrobić Prezes? Przepraszam, ale on doradców nie potrzebuje. Niewiem jak to dziś było z frekwencją, ale liczę, że zawodnicy dostaną pieniądze za punkty i wtedy będzie za co poprawić sprzęt. Myślę, że Franek może jak narazie zapomnieć o jeździe u nas.
Dziś doping był dobry, ale może być jeszcze lepiej. Nasza ekipa jedzie świetnie, a tu ludzie siedzą i im sie dupy nie chce ruszyć. Dopiero jak się do nich przejdzie to zaczynają dopingować. Co do tego to w pierwszym łuku drzemie olbrzymi potencjał (dopingowy) :]
Stal i Motor eo ;]
Pozdrawiam i wszyscy do Ostrowa ;]
Dziś doping był dobry, ale może być jeszcze lepiej. Nasza ekipa jedzie świetnie, a tu ludzie siedzą i im sie dupy nie chce ruszyć. Dopiero jak się do nich przejdzie to zaczynają dopingować. Co do tego to w pierwszym łuku drzemie olbrzymi potencjał (dopingowy) :]
Stal i Motor eo ;]
Pozdrawiam i wszyscy do Ostrowa ;]