Pozaligowe występy lubelskich zawodników

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sledzio
Trener
Kontakt:

Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników

#576 Postautor: Sledzio » 30 czerwca 2007, o 01:06

Nie no poprostu super to co Dawidek teraz wyprawia, normalnie w szoku jestem, a cofnąć 3 sezony w tył i porównać teraz jego styl jazdy to normalnie Tomasz Gollob.

Brawo Dawidek mam nadzieje że w przyszlym sezonie również w Lublinie będziesz śmigać jeżeli będzie jeszcze żużel :(

jataman22

#577 Postautor: jataman22 » 30 czerwca 2007, o 01:35

Już przestań tak się chełpić tym, że przewidziałeś, że Dawid pojedzie. Już to tyle razy dałeś odczuć swoim przeciwnikom, ze to zaczyna być nudne i irytujące.

Oczywiście, że jest to już nudne, a czy nie bło nudne jak wszyscy mnie wyśmiewali, że jaką mam czelność w ogóle porównywać tych zawodników, że jestem smieszny itd. Nie wspominając już o obelgach w moją stronę w sprawie właśnie tych 2 zawodników. Jest to moje 5 minut, które przewidziałem i byłem pewien, ale jakoś osoby które tak ostro się ze mnie śmiały i wręcz wyszydzały to teraz się nie odzywają i siedzą cicho jak mysz pod miotłą.
Ale ok, daję już spokój.

Dokladnie, poza tym na to pytanie mozna odpowiedziec ze i ten i ten, Dawid obecnie pasuje idealnie na lidera, a Grzesiowi zawsze dobrze sie kibicowalo w Lublinie jako zawodnikowi drugiej linii.

Przed sezonem wielu mówiło, że Dawid w składzie?? To śmiech na sali. A Grzesio miał być mocnym punktem drużyny. Więc troszke mylisz pojęcia... chociaż w sumie zawsze lepiej odwrócić kota ogonem 8) :D

Co do turnieju par w Rzeszowie, to zaskoczył mnie i Rafał i Tomek, Rafał na + a Tomek na -, mam jednak nadzieje, że dla Tomka to przypadkowa wpadka, a Rafał będzie tak śmigał w lidze. Cieszy również nie najlepsza postawa Trojanowskiego 8) jako zawodnika Poznania.

Pozdrawiam

Koper
Trener
Kontakt:

#578 Postautor: Koper » 30 czerwca 2007, o 01:44

jataman22 pisze:chociaż w sumie zawsze lepiej odwrócić kota ogonem 8) :D
O odwracaniu kota ogonem moglbys pisac gdybym przed sezonem pisal ze nie wierze w Dawida ale takiego postu nie znajdziesz:) Tylko mozemy sie cieszyc ze miales racje ze Dawid w tym sezonie bedzie tak super jechał i juz nie katujmy tego porownywania z Knappem ktorego wspominam jak najlepiej w naszych barwach podobnie jak pewnie wielu kibicow na tym forum.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#579 Postautor: auganoff » 30 czerwca 2007, o 11:09

Jataman, uściślijmy pewne fakty.
Dawid od paru meczy jedzie rewelacyjnie i tu punkt dla Ciebie, jednak jeśli podsumować całokształt Twoich przewidywań to już tak różowo nie jest. Burza, za którym zdaje się optowałeś - cieniutko. Piszcz z kolei, którego skazywałeś na II-ligową przeciętność, jest mocnym punktem drużyny, jedzie bardzo zespołowo, zasługuje na brawa i na razie ma średnią znacznie wyższą od Twojego faworyta. Wracając do Knappa i Dawida - napisałeś, że przewidywałeś, iż Grześ wykręci w tym sezonie średnią 1,7-1,9 - moim zdaniem realne, gdyby jeździł u nas, już wiemy, że w Gdańsku ma niewiele ponad połowę tego. Dawidkowi dawałeś 2,0-2,2 - na razie do tego daleko, choć przy takiej dyspozycji, na koniec sezonu do 2pkt może dociągnąć.
Dla mnie osobiście dyspozycja Dawida jest niespodzianką - gratulacje, że to przewidziałeś, ale procent sprawdzalności prognoz do miana wieszcza, póki co :wink:, Cię nie upoważnia. :lol:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#580 Postautor: $korzen$ » 30 czerwca 2007, o 11:32

Dokladnie, forma Dawida widocznie zwyzkuje, ale dopiero od 3-4 meczy. Gdzie Dawid byl wczesniej ? Malo tego, duzy w tym udzial Piszcza, ktory kilka mu tych ostatnich zwyciestw na I luku zalatwil. Ale zeby nie byc wscibskim, mnie to bardzo cieszy, niech nam obaj przywoza jak najwiecej 5:1.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#581 Postautor: Cooper » 30 czerwca 2007, o 11:39

harry pisze:Już przestań tak się chełpić tym, że przewidziałeś, że Dawid pojedzie. Już to tyle razy dałeś odczuć swoim przeciwnikom, ze to zaczyna być nudne i irytujące.

harry, luz, daj sie cieszyc kolejnym sukcesem zlotemu dziecku 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

jataman22

#582 Postautor: jataman22 » 30 czerwca 2007, o 13:22

Po 1 harry wcale nie musi luzowac, bo nie przegina a po 2 pilnuj lepiej swojego Jerneja Kolanko.
Właśnie ta rzecz nas różni cooper, sukcesy.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#583 Postautor: Cooper » 30 czerwca 2007, o 13:45

jataman22 pisze:Właśnie ta rzecz nas różni cooper, sukcesy.

W rzeczy samej, sam lepiej bym tego nie ujał. 8) Szczegolnie jesli chodzi o ich range i skale 8) jaaacie, cale szczescie, ze cos nas rozni 8) No, ale oprocz sukcesow, znalazlbym jeszcze pare wyraznych czynnikow :D

No, ale nie bede sie juz rozpisywal, w koncu masz teraz swoje 5 minut, celebruj wiec ten swoj sukces i nie zapomnij o wpisaniu do portfolio (czy jak tam sie zwie CV chessboxera).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#584 Postautor: rAdEk23 » 30 czerwca 2007, o 19:09

Kauko awansował do półfinału eliminacji do GP

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_gp.php?id=1089892472
Sipma Lublin :D :D :D

Speedway Fan
Senior

#585 Postautor: Speedway Fan » 1 lipca 2007, o 13:33

http://www.gallery.espeedway.pl/ fotki z turnieju w Rzeszowie ;)

garsija

#586 Postautor: garsija » 3 lipca 2007, o 14:48

Jutro w Łodzi półfinał MPPK, wiadomo juz kto z naszych pojedzie? Przeciwnikami pary z Rzeszowa, Gdańska, Torunia, Ostrowa, Krosna i Łodzi. W Toruniu szpital wiec moze nasi jakims cudem... (do finalu przechodza 2 pary)

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior