Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Nazir
Junior

Re: Różności

#4276 Postautor: Nazir » 30 czerwca 2007, o 13:04

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#4277 Postautor: Torsen » 30 czerwca 2007, o 13:09

Już to widzę, jak Harry z Gawrzykiem z językami na brodach podrabiają dokumenty - jeden rzeźbi pieczątkę z kartofla, a drugi gryzmoli parafę Kaczmarka :lol: Przyznawać się, jaki był podział ról w tym przestępczym procederze! ;)

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#4278 Postautor: Hans » 30 czerwca 2007, o 14:22

harry
Trener

#4279 Postautor: harry » 30 czerwca 2007, o 16:23

Torsen pisze:Już to widzę, jak Harry z Gawrzykiem z językami na brodach podrabiają dokumenty - jeden rzeźbi pieczątkę z kartofla, a drugi gryzmoli parafę Kaczmarka :lol: Przyznawać się, jaki był podział ról w tym przestępczym procederze! ;)

O mało mnie szlag nie trafił przez tę rozprawę. Ktoś cwany wymyślił ją w piątek o 14 w samym centrum Wa-wy!!! A ponieważ wybrałem się do stolicy tylko w tym celu i przewidując różne korki i brak miejsc parkingowych, to na miejscu byłem 20 min wcześniej. Parking w końcu znalazłem i zadowolony z siebie polazłem do tego gmaszyska. I tu niespodzianka. Okazało się, ze to labirynt! O 14 znalazłem w końcu swój pokój z zaproszenia i oczywiście... gleba bo okazało się, ze to sekretariat! I że mam sam sobie szukać na rozpisce pokoju. Na rozpisce go nie było więc z powrotem do sekretariatu i tu panienka w koncu sobie przypomniała, ze ta sprawa była jakaś extra i w końcu znalazła tę salę. 3 piętra niżej. I znowu nowy labirynt. Salę znalazłem o 14.10. Niestety już zamkniętą :shock: :shock: :shock: . Znowu do sekretariatu. Znalazłem panią protokulantkę tej sprawy, która niestety zakomunikowała, ze pan sędzia już się zmył bo nikogo nie było. Zapodała nowy termin sprawy i już. Wkurzyłem się nie na żarty bo straciłem prawie cały dzień.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4280 Postautor: bkapusta » 30 czerwca 2007, o 17:00

Kod: Zaznacz cały

Sobota, 30 czerwca 2007

Kupcy zostaną dłużej na Stadionie X-lecia
PAP 13:10

Przedstawiciele kupców ze Stadionu X-lecia wynegocjowali przedłużenie umowy, zgodnie z którą będą mogli handlować do końca lipca. Bogdan Tomaszewski, prezes dzierżawiącej stadion firmy Damis, powiedział, iż nie wyklucza, że będzie to dłuższy okres.

Kupcy mieli opuścić koronę do końca czerwca. Stadion ma zostać wyburzony, a w jego miejscu powstanie Stadion Narodowy, którego budowa ma zostać zakończona przed piłkarskimi mistrzostwami Europy w 2012 roku.

Według Tomaszewskiego, przedstawiciele kupców złożyli pismo o przedłużenie najmu, które zostało rozpatrzone pozytywnie. Umowę przedłużono do końca lipca. W tym czasie właściciel stadionu, Centralny Ośrodek Sportu (COS), zajmie stanowisko odnośnie ewentualnego dalszego przedłużenia.

Skoro juz w temacie stadionow jestesmy. Zgodnie z wymogami UEFA stadiony powinny zostac ukonczone do 2010. Ale jestesmy znani z blyskawicznego tempa budowy stadionow dlatego mozna kupcom umowe przedluzac :)

Tak na serio powinno sie juz ich wyrzucic, robic pomiary i przymiarki - tak zeby jesienia ruszyc z budowa.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

woocash
Szkółkowicz

#4281 Postautor: woocash » 30 czerwca 2007, o 17:09

przeciez poprzedni przetarg zostal uniewazniony i ma byc dopiero rozpisany nowy konkurs ... takze moze cos ruszy jesienia, ale nastepnego roku ;). przeciez nie od dzis wiadomo, ze polska to piekny kraj, ale pelen absurdow.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4282 Postautor: bkapusta » 30 czerwca 2007, o 17:30

O powaznie? Tego nie wiedzialem. COs mi sie wydaje, ze zdazyc to mozemy ale na 2112 :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

harry
Trener

#4283 Postautor: harry » 30 czerwca 2007, o 17:37

Człowiek pod kierownictwem którego zaprojektowano poprzedni stadion, twierdzi, że przy tych założeniach jakie narzucono teraz nie zdążymy na 2020 rok. Miasto mianowicie zażyczyło sobie, zeby wyciąć cały stadion i wywieźć. Cały stadion to jeden wielki gruz ze zburzonej Warszawy i facet wyliczył, że aby go wywieźć trzeba 2 lata jeździć ciężarówkami 24 godziny na dobę. Co to znaczy dla Wa-wy to aż im współczuję. To naprawdę zaczyna być nierealne te EURO. Zaczynam się bać totalnej kompromitacji.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4284 Postautor: bkapusta » 30 czerwca 2007, o 17:44

No tak stadion to jest gruzowisko, wysypano tam chyba pol przedwojennej Warszawy. Oj bedzie wesolo.

Pora sie chyba wyprowadzic gdzies ze stolicy ;)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

janek
Kadrowicz

#4285 Postautor: janek » 30 czerwca 2007, o 18:00

Stadion ten czy inny to pikuÅ›!!.
Gdzie autostrady i drogi szybkiego ruchu??? przez 5 lat wybudujÄ… morze autostrad??
Kiedy nie wybudowali przez przeszło 20lat, co za komuny było wybudowane jest do dzisiaj!!
Rok 2012 będzie rokiem Wielkiej kompromitacji dla tego obłudnego, absurdalnego kraju!!

piotr76
Senior
Kontakt: