Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Stadion

#1151 Postautor: meesha » 5 lipca 2007, o 02:34

A co bylo na ostatnim meczu z Gorzowem ? Gorzowiaki krzykneli cos o Falubazie to od razu sektor gdzie siedzi FK podlapal i zaczely sie bluzgi, malo tego ze na Falubaz to jeszcze na Rzeszow. Czemu mialo to sluzyc ?

Nie mieszajmy dwóch różnych systemów walutowych, nie bądźmy Pewexami :D
Od słów do czynów droga daleka... A jakoś tych Falubazów ciężko polubić, a pamięć o tym jak przyjęci zostali nasi kibice w Zielonce na barażu jest wciąż żywa :?
Co do Rzeszowa to nie wiem o co chodzi 8) Józki wróg ale swój :wink: Jakby to ode mnie zależało to bym się już z nimi pogodził bo ostatnio więcej nas łączy niż dzieli (chociażby Stachyrowie, Ziółkowski, w pewnym stopniu Śledź...) i jakoś głupio tak ich wszystkich "j***ć" :)
Różnicę w - że tak to nazwę - "jakości animozji" między klubami w piłce i żużlu można zauważyć choćby na imprezach typu "Turnieje w piłkę halową kibiców". Miałem przyjemność brać udział w takim spędzie w Rybniku i żadnemu z uczestników włos z głowy nie spadł a po zawodach wszyscy razem poszli na piwko, choć w gronie: Rybnik, Częstochowa, Leszno, Tarnów, Rzeszów, Lublin, Poznań, Świętochłowice na pewno jakichś "wrogów" by sie znalazło 8)
A teraz wyobraźmy sobie takie spotkanie kibiców przykładowo Legii, Śląska, Arki, Motoru i Cracovii... :)

Chociaż nie ma co generalizować, a faktem jest, że i w żużlu ostatnio nie najlepiej się dzieje jeśli chodzi o atmosferę na trybunach :(