Sebastian Trumiński

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
wojteko
Senior

Re: Sebastian Trumiński

#126 Postautor: wojteko » 23 sierpnia 2007, o 11:37

kdsz pisze:Dziwne, że jeszcze nie pojawił się Wojteko ze swoim "powiedz mu to prosto w twarz" ;)

jestem bezsilny w obliczu tego incydentu :cry: a w zasadzie to nie ja zrobilem ten smrod, wiec darujcie sobie swiechtanie moim nick'iem na forum :(
Myślę, że wszyscy, którzy mieli na to ochotę, wyrazili swoje zdanie na temat żenującej postawy Sebastiana, ale naprawdę teksty "idiota", "frajer" itd. na forum publicznym to trochę przesada.

jest mi bardzo przykro z tego powodu ze padaja takie obelgi w jego kierunku publicznie, lecz teraz to ja niemoge juz nic wiecej na to poradzic :cry: zaluje ze niebylo mnie w Grudziadzu, bo wyrwal bym chyba zawleczke awaryjnej blokady zaplonu, tak jak wspomnial DonKamizi.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#127 Postautor: kdsz » 23 sierpnia 2007, o 11:46

wojteko pisze:jestem bezsilny w obliczu tego incydentu :cry: a w zasadzie to nie ja zrobilem ten smrod, wiec darujcie sobie swiechtanie moim nick'iem na forum :(
Głupi żart z mojej strony. Przepraszam
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

wojteko
Senior

#128 Postautor: wojteko » 23 sierpnia 2007, o 11:56

rozumiem doskonale frustracje userow forum lecz jeszcze raz podkreslam ze to nie Ja bylem sprawca, jestem poprostu przyjacielem Sebka ktorym zostane dalej (tak mysle), ale to z innych powodow jak speedway.

P.S kdsz spoko. Pozdrawiam