TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07

żużel w Lublinie

Którego zawodnika zagranicznego najchętniej widziałbyś w składzie na mecz z Gnieznem

Czas głosowania minął 16 września 2007, o 11:00

Nieminen
36
33%
Johnston
53
49%
Ostergaard
11
10%
Charczenko
8
7%

Liczba głosów: 108

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

Re: TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07

#326 Postautor: istred » 1 października 2007, o 00:11

Sprawa jeszcze nie została rozpatrzona, więc po 1 jakim prawem sugerujesz, iż grałem programem,(...)
Nie chcę się wtrącać, ale myślę, że takim samym prawem jak Twój idol Ziobro - wystarczy podejrzenie a gość traktowany jest jak największy przestępca. Państwo uczciwe, bez oszustw! nawet w szachoboksie! :lol:

jataman22

#327 Postautor: jataman22 » 1 października 2007, o 00:20

Proponuję Gawrzyk przeczytąc kodeks szachowy a chociaż ten artykuł którego sprawa się tyczy a mianowicie że kazdy kto zostanie usunięty z turnieju jest automatycznie zaweieszony do rozpatrzenia sprawy, więc jakim prawem przez Ciebie zostałem już skazany?? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem ?? Taki wybitny dziennikarz powinien chyba najpierw sprawdzić o co chodzi w sprawie, a dopiero póżniej się do niej odnosić, nie mówiąc już o osądzeniach.

Koper
Trener
Kontakt:

#329 Postautor: Koper » 1 października 2007, o 02:07

Pojedziemy prawdopodobnie w tym samym składzie i jedyna zmiana w naszej drużynie może zajść na pozycji juniora - powiedział po meczu Janusz Stachyra, trener TŻ Sipma. Dużo mniej rozmowny, ale bardzo konkretny był szkoleniowiec gości Tomasz Fajfer. - Przegraliśmy, bo tor był spreparowany i to wypaczyło wynik meczu - stwierdził trener Startu.

http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35644,4535418.html

Żenująca wypowiedź trenera Startu...Jego podopieczni byli super ambitni w tym meczu, poza tym przez cały sezon na różnych torach w pierwszej lidze pokazywali swoja klasę, aż tu nagle polegli w Lublinie tylko dlatego że tor był spreparowany...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#330 Postautor: Łoptymista » 1 października 2007, o 07:23

Gawrzyk pisze:racja. Nie zdyskwalifikowali Cie a jedynie zawiesili bo posądzili Cie o przewał. Sory za nadużycie. Ale ucze się od naszych rządzących braciszków i ich świty.
Dzięki za komplementy, ale są stanowczo na wyrost. Po 1. nie pracuje jako dziennikarz. po drugie nie pisałem artykułu a swoje prywatne zdanie na forum (chcesz pozwij mnie do sądu).

Gawrzyk to co napisales było haniebnym pomówieniem, odrażającym, agresywmnym atakiem na człowieka, który ma odwagę wznieść się nad układ rządzący od lat tym forum. Dodam wyjątkowo prawego człowieka.
W czyim interesie działasz Gawrzyku? Na pewno nie dla dobra osób, które tak jak jataman 21 (i wszytkie jego późniejsze wersje) walczą o prawdę w lubelskim żużlu. Ty tworzysz i chronisz układ. Zakradłeś się do TŻ jak Kaczmarek do rządu i przez lata prowadziłeś swoją szkodliwą i zdradziecką politykę. W końcu niezależne służby rozpracowały Cię. I gdzie teraz jesteś? Gdzie teraz jesteś?! My jesteśmy tu gdzie wtedy, a Ty... Skończyłeś jak Krauze porzucając swoją żużlową ojczyznę. Tam już nie będziesz prowadzić swojej perfidnej, szkodliwej działalności. 8)

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#331 Postautor: Dj_Korgi » 1 października 2007, o 07:25

PS Kto jeździł po zakończeniu meczu i po co?
Pewnie Tomek Piszcz chciał sprawdzić inne ustawienia motocykli

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#332 Postautor: ravajas » 1 października 2007, o 07:31

Gawrzyk pisze:dziś Frank poznawał tor na Łotwie przed barażami? 8)
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=222667

Mariusz Franków (3,3,u,1,1,0) 8 - myślę że poznał wystarczająco, by móc nas godnie reprezentować!! :lol:
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kdsz
Trener