Baraże o I lige
Re: Baraże o I lige
Ale ja nie mówię, że Johno jest gorszy od Nieminena, tylko twierdzę, że 3 miejsce w mistrzostwach Australii jest w tym porównywaniu kiepskim argumentem
Koniec tematu 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
jataman22
Ale ja nie mówię, że Johno jest gorszy od Nieminena, tylko twierdzę, że 3 miejsce w mistrzostwach Australii jest w tym porównywaniu kiepskim argumentem Koniec tematu
Myslę, że wystarczające mając na uwadze porównywanie w.w zawodników.
O wypraszam sobie - a Max to lepszy?
Na szybko pisałem, chodziło mi o to, że to inna klasa zawodników niżeli Nieminen czy Ostergard i jeżeli porównywali bysmy Johnstona do Maxa to można się mocno spierać, ze wskazaniem na Maxa wg. mnie, a porównywanie do Ostergarda czy Nieminena nie jest na miejscu.
Gelo pisze::?![]()
l
No i co?
20% szans na opady to jest zawsze
rzecz w tym, ze jest to jedna z najoptymistyczniejszych prognoz jakie znalazłem
jataman22 pisze:Czyli, że będę sie tłukł 700km przez 2 granice na darmo?
No, moze tak byc..
Ale ruscy maja jakies dziala orgonowe czy cos..
w 5 minut rozgonia chmury
poszukalem i moze ktos sie pokusi o domowa wersje
"orak-cloudbuster"
Mozna by jezdzic po stadionach w polsce (i nie tylko) i za pare zlotych przeganiac deszcz badz wywolywac w zaleznosci od preferencji. Nie mam czasu, ale na oko wyglada to na prosta konstrukcje
Do dziela:
http://tiny.pl/1fb1
"orak-cloudbuster"
Mozna by jezdzic po stadionach w polsce (i nie tylko) i za pare zlotych przeganiac deszcz badz wywolywac w zaleznosci od preferencji. Nie mam czasu, ale na oko wyglada to na prosta konstrukcje
Do dziela:
http://tiny.pl/1fb1
- Łoptymista
- Trener
Genialne.
Ale to chyba dziala z opoźnionym zapłonem i przez kilka dni trzeba tym strzleać w niebo, żeby przegonić chmurki. Dla dobra klubu mogę jednak już teraz pojechać na Łotwę i walczyć o czyste niebo. Nie wiem tylko czy nie będę miał kłoptów na granicy z przewiezieniem tego "działa" 
-
zenek
Kod: Zaznacz cały
1.zenek
2.Fantys
3.Sledzio
4.mikas
5. Hans
6. Metalliczny
7. Kumpel Hansa
Nie ma więcej chętnych??????????
-
jataman22
Ja w aucie mam już komplet, tak napiszę, bo kilka osób jeszcze dzwoniło, żeby nie mieć już nadzieji 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja jestem chetny ale z przyczyn niezaleznych ode mnie nie moge sie wybrac na Łotwę (wesele kolegi poza Lublinem).zenek pisze:Nie ma więcej chętnych??????????
-
zenek
TO gdzie są te osoby co dzwoniły do Jatamana??wpisywac sie na liste, może chociaż zbierze się te około 15 - 120 osób na jakiegoś busa........
PS. Koper udanej imprezy
PS. Koper udanej imprezy
No własnie bo ja tez chce jechac
zenek pisze:TO gdzie są te osoby co dzwoniły do Jatamana??wpisywac sie na liste, może chociaż zbierze się te około 15 - 120 osób na jakiegoś busa........
Na busa? Juz macie
8 osob + kierowca
albo na takiego powiekszonego ala autobus:)
16 osob + kierowca