Baraże o I lige
Re: Baraże o I lige
Zuzel nierozerwalnie laczy sie z alkoholem. Alkohol to wszystko napedza.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
jataman22
W innym temacie tego forum dyskutowałeś zawzięcie nie na temat, o szachach i innych pier...ach,a teraz próbujesz innych przywołać do porządku.
Bo zostało mi coś zarzucone i zostałem wywołany do tablicy Panie menago.
Co sie dziwicie?
Jataman siada za kierownik z tego co zrozumialem, to go tematy alkoholowe nie bardzo zajmuja
Jataman siada za kierownik z tego co zrozumialem, to go tematy alkoholowe nie bardzo zajmuja
A dla mnie to jest skandal co się na tych wyjazdach wyprawia (z antybiotykami też
). Powinni tego zabronić 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
Jednemu takiemu co pisze pietro wyzej juz skutecznie zabronili.
Szczesliwie kibice sa jak hydra... w miejsce jednego skasowanego wyrasta pieciu innych
Szczesliwie kibice sa jak hydra... w miejsce jednego skasowanego wyrasta pieciu innych
Koledzy przeanalizujcie sobie punktówke poszczególnych zawodników z ostatniego sparingu z lokomtivem.
Czyżby Świst i Franko kolanko byli w formie, Kto to wie???
Myślę że dwumecz będzie Bardzo , bardzo ciekawy i wysłannicy SF pokuszą się o relację LIVE.
Trener powinien dać szansę Mariuszowi za wschodnią granicą, poznał tor, i to on będzie udzielał rad naszym zawodnikom. Dodatkowo Działacze powinni ściągnąć Hansena lub Kusa, mecze są zbyt ważne aby startował
w nich Maciek.
Czyżby Świst i Franko kolanko byli w formie, Kto to wie???
Myślę że dwumecz będzie Bardzo , bardzo ciekawy i wysłannicy SF pokuszą się o relację LIVE.
Trener powinien dać szansę Mariuszowi za wschodnią granicą, poznał tor, i to on będzie udzielał rad naszym zawodnikom. Dodatkowo Działacze powinni ściągnąć Hansena lub Kusa, mecze są zbyt ważne aby startował
w nich Maciek.
czyżby jednak dwie ligi bez druzyn zagranicznych???
http://sport.interia.pl/zuzel/ekstralig ... nie,988301
http://sport.interia.pl/zuzel/ekstralig ... nie,988301