Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
zenek

Re: Baraże o I lige

#201 Postautor: zenek » 7 października 2007, o 18:44

nie mam pytań.......

o przepraszam, mam jedno: Gdzie jest Sponsor i dlaczego jeszcze nic nie napisał??? :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#202 Postautor: suchy1613 » 7 października 2007, o 19:25

Kus jeździł tez w Złatej Prilbie i co z tego. Charczenko też gdzieś tam jeździł? Trzeba było zrobić wszystko, żeby nie przegrać aż tak wysoko i nie robić z siebie pośmiewiska. Jeszcze został jeden mecz i może warto jednak go nie odpuszczać nawet przy nikłych juz szansach, albo przynajmniej zostawić jakieś pozytywne wrażenie po sezonie, żeby sponsorzy i kibice nie odwrócili się na dobre od klubu, bo sądząc po komentarzach tak właśnie się zaczyna dziać. Jeżeli chodzi o sam mecz to pan Świst super się spisał. Myslę, że w Lublinie będzie podobnie. Ostatecznie to nie jeździ już w naszych barwach, stąd taki dobra jazda! Mam nadzieję, że pomimo takiego wyniku naszym kibicom przynajmniej wycieczka na Łotwę się udała.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#204 Postautor: tezetomaniak » 7 października 2007, o 19:48

zawodnicy uwazaja ze sa w stanie odrobic strate

gratuluje poczucia humoru

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#205 Postautor: grzesieck » 7 października 2007, o 20:07

dziwna sprawa ale ja tez uwazam, ze jestesmy w stanie odrobic straty z Lotwy

warunek jest taki, ze Klimek musi wozic wszystkich oprocz Laguty, bo o Jelenia, Dawida i Tomka jestem bardzo spokojny, gorzej z Kauko ale dopoki pilka w grze trzeba walczyc
METHANOL ADVENTURE TEAM

moko

#206 Postautor: moko » 7 października 2007, o 20:10

Gawrzyk pisze:wiesci prosto z obozu
tor był twardy niemilosiernie.
ruskie szli jak skur*******, mijali naszych jak fury z sianem. wygralismy wiekoszsc startow.
franek złamał obojczyk
jelen jezdzil gorzej od klimka.

zawodnicy uwazaja ze sa w stanie odrobic strate i chca jechac. co bedzie? zobaczymy

Mam tylko jedną prośbę.Nie ośmieszaj się już.Nasi "zawodnicy" choć ciężko mi przychodzi napisać że nimi są sami już wybrali tj. pracę w II-lidze i to na własne życzenie. Bardzo w to wątpię aby ktoś pokusił się na takich asów z I-ligi (chyba że na zasadzie zapchaj dziury) Ja już się wyleczyłem z tej choroby i za mecz w przyszłym tygodniu dziękuję.

kuper

#207 Postautor: kuper » 7 października 2007, o 20:11

grzesieck pisze:dziwna sprawa ale ja tez uwazam, ze jestesmy w stanie odrobic straty z Lotwy

warunek jest taki, ze Klimek musi wozic wszystkich oprocz Laguty, bo o Jelenia, Dawida i Tomka jestem bardzo spokojny, gorzej z Kauko ale dopoki pilka w grze trzeba walczyc

Popierm!!!!!
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#208 Postautor: Cooper » 7 października 2007, o 20:25

Tak szczerze, to malo mnie obchodzi jaki byl tam tor, i ile startow wygralismy. Zadne tam wielkie ruskie nas nie mijaly tylko m.in. polamator Bajerski. To, ze punkty dalo rade jakies zrobic pokazal Piszcz. Postawy Jelenia nie skomentuje, przez grzecznosc (i nie chodzi tylko o wynik punktowy). Mysle, ze totalnie zlekcewazlismy przeciwnika przed meczem i teraz sa tego skutki. Zeby nawet z 25 nie wyjsc? Nie wierze w odrobienie tych start, bo mysle, ze jak pojedziemy krajowymi juniorami to juz w pierwszym wyscigu Daugavpils zrobi conajmniej 2 punkty. Wystarczy, ze w nastepnych 14 doloza 22 i przy dobrym wietrze bedzie pozamiatane.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz