Baraże o I lige
Re: Baraże o I lige
Dlatego trzeba zrobić, tak jak powiedział Gawrzyk, potraktować klub jak prywatną firmę, wtedy dopiero coś będzie z tego.
Może Nasz Radny crossowiec, zechce przejąć inicjatywę, może to byłaby recepta?
Jest wiele możliwości, potrzeba tylko Świerzej krwi.
Ale trzeba pamiętać o jednym : kto nie włoży, ten nie wyjmie. Takie jest prawo rynku.
Forumowy "Sponsorze" czas na Ciebie, ujawnij się i działaj !!.
Czas najwyższy, bo w grudniu będzie za późno na kontrakty zawodników którzy coś gwarantują!
Może Nasz Radny crossowiec, zechce przejąć inicjatywę, może to byłaby recepta?
Jest wiele możliwości, potrzeba tylko Świerzej krwi.
Ale trzeba pamiętać o jednym : kto nie włoży, ten nie wyjmie. Takie jest prawo rynku.
Forumowy "Sponsorze" czas na Ciebie, ujawnij się i działaj !!.
Czas najwyższy, bo w grudniu będzie za późno na kontrakty zawodników którzy coś gwarantują!
Weż pod uwagę,ze respiratory sa coraz nowoczesniejsze i efektywniejsze
.
A tak na powaznie to chyba klub nie ma nic do gadania i bedzie tak jak zadecyduja za nas.
Czy zarzad moze powiedziec,ze nie zgadzamy sie na pozostanie,bo nie mamy szans na przezycie nawet z nowoczesnym respiratorem?
A tak na powaznie to chyba klub nie ma nic do gadania i bedzie tak jak zadecyduja za nas.
Czy zarzad moze powiedziec,ze nie zgadzamy sie na pozostanie,bo nie mamy szans na przezycie nawet z nowoczesnym respiratorem?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
To moze po prostu zaczac od poczatku?
Zrobic w koncu S.A. i piac sie w gore od 2 ligi. Wg. mnie takie posuniecie na pewno byloby wiekszym bodzcem dla sponsorow niz koślawo funkcjonujacy klub. Oczywiscie trzeba miec kapital, a z tym w naszym miescie trudno. Z pewnoscia mogloby pomoc PGE, ale to tylko marzenia.
Moim zdaniem nowy klub bez zadnych "brudow" ciagnacych sie za nim, tak jak to bedzie w przypadku naszego "awansu", jest lepszym obiektem zainteresowania dla sponsora. Ja taki awans pier***e. A czy druga liga czy pierwsza, na mecze i tak przyjde wszystkie.
Zrobic w koncu S.A. i piac sie w gore od 2 ligi. Wg. mnie takie posuniecie na pewno byloby wiekszym bodzcem dla sponsorow niz koślawo funkcjonujacy klub. Oczywiscie trzeba miec kapital, a z tym w naszym miescie trudno. Z pewnoscia mogloby pomoc PGE, ale to tylko marzenia.
Moim zdaniem nowy klub bez zadnych "brudow" ciagnacych sie za nim, tak jak to bedzie w przypadku naszego "awansu", jest lepszym obiektem zainteresowania dla sponsora. Ja taki awans pier***e. A czy druga liga czy pierwsza, na mecze i tak przyjde wszystkie.
K.A.M.I.L. pisze:Ciekawe kiedy ogłaszą ewentualną degradację Ostrowa. Miejmy nadzieję, że decyzje zapadną szybko
Kibicowalem wam dzisiaj ale po waszych wypowiedziach bardzo sie ciesze ze Lotysze wam dok...li i jestescie w 2 lidze a moze nawet wcale nie wystartujecie. A Ostrowem sie nie przejmujcie, pozostaniemy w 1 lidze i znowu bedziemy walczyc o e-lige
zycho pisze: A czy druga liga czy pierwsza, na mecze i tak przyjde wszystkie.
Ja także przyjde, tylko pytanie czy inni ludzie będą chodzić na 2 ligę? Ci "chorzy" na żużel napewno przyjdą, ale co z resztą? Założe się, że stadion bedzie świecił pustkami...
W tym sezonie upadl przynajmniej jeden mit, jaki czesto harry tez powtarzal (choc nie dziwe Ci sie, bo potencjal kibicowski w Lublinie jest spory). Mianowicie okazalo sie ze samo jezdzenie w pierwszej lidze frekwencji na trybunach nie robi. Mysle, ze w drugiej lidze duzo mniej osob by nie chodzilo.
Jesli chodzi o Ostrow, to za korupcje powinien byc zdegradowany obowiazkowo i dostac jeszcze -10 punktow na starcie, by nie dal rady awansowac. Moze wtedy sie czegos naucza.
A czy my wtedy zostaniemy w I lidze, czy nie to sprawa drugorzedna. Tak samo bym kibicowal surowemu ukaraniu Ostrowa, gdyby mial na tym skorzystac inny klub.
Jesli chodzi o Ostrow, to za korupcje powinien byc zdegradowany obowiazkowo i dostac jeszcze -10 punktow na starcie, by nie dal rady awansowac. Moze wtedy sie czegos naucza.
A czy my wtedy zostaniemy w I lidze, czy nie to sprawa drugorzedna. Tak samo bym kibicowal surowemu ukaraniu Ostrowa, gdyby mial na tym skorzystac inny klub.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Filip pisze:zycho pisze: A czy druga liga czy pierwsza, na mecze i tak przyjde wszystkie.
Ja także przyjde, tylko pytanie czy inni ludzie będą chodzić na 2 ligę? Ci "chorzy" na żużel napewno przyjdą, ale co z resztą? Założe się, że stadion bedzie świecił pustkami...
Ci "Chorzy" na pewno przyjda. A jesli chodzi o pustki to dobry sponsor = kasa = dobrzy zawodnicy. A tacy wlasnie przyciagaja tlumy! Tacy gwarantuja dobre wyniki, a co za tym idzie duzo kibicow. Ot, cala filozofia. Potrzebny "tylko" sponsor. Popatrzmy na Gdansk...
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Mecz jak mecz dla mnie nic ciekawego. Kibice Lokomotiv'u super, najbardziej mi się podobało jak nie rozumieli co mówi spiker i tylko usłyszeli: Lokomotiv, Daugavpils, Laguta itp od razu krzyczeli i dopingowali. Ogólnie bardzo żywiołowi. KLIK KLIK KLIK. Wielki plus dla Laguty za to, że czuł "wiszący w powietrzu" defekt i ładnie zjechał i pokazał palcem innym żeby jechali.
Moze i mi sie pomylilo, ale pamietam, ze jednym z wielokrotnie powtarzanych argumentow jazdyw I lidze byl wlasnie taki o frekwencji. Moe nie przez harrego, jesli tak to sorry.
Filip pisze:Ja także przyjde, tylko pytanie czy inni ludzie będą chodzić na 2 ligę? Ci "chorzy" na żużel napewno przyjdą, ale co z resztą? Założe się, że stadion bedzie świecił pustkami...
dobrze ze nie pustakami jak to ma/miało miejsce w innym lubelskim klubie:D:D

Nie wiem, czy lotewscy kibice zajrza na nasze forum po barazu - w kazdym razie wypada zlozyc GRATULACJE DLA LOKOMOTIVU.
Gratulacje za awans i za kibicow. Fajnie zorganizowana grupa, bardzo glosna, swietnie sie bawiaca. Nie widze powodow ani mozliwosci, aby pozbawiac ich radosci z awansu do pierwszej ligi. Jak bada na tyle mocni, aby walczyc o e-lige - niech walcza. Bedzie ciekawiej.
Ale... po dzisiejszym meczu nie tylko ja zadawalem sobie pytanie - jak mozna bylo na Lotwie przegrac tak wysoko??? Z druzyna, ktora ma dwoch wartosciowych zawodnikow??? Dobre wrazenie zrobili na mnie tylko waleczni Laguta i junior Bogdanow. I chyba tylko ci dwaj przystaja do pierwszej ligi.
A co do naszej przyszlosci... Chociazby dla przyjemnosci zobaczenia na zywo "Adrenaliny" wolalbym start w pierwszej lidze. Tylko potrzebowalismy cudu sponsorskiego. Ale jak sie czyta o budzecie pilkarzy Belchatowa, o planach zatrudnienia Hagiego na trenera - to tli sie nadzieja, ze gdyby PGE rzeczywiscie weszla to Lublina, to przy dobrym negocjatorze z naszej strony moglibysmy o cos powalczyc. Daja baaardzo duzo na sport. Nie wypada, zeby po ulokowaniu siedziby w Lublinie nie zasponsorowali lubelskiego sportu. We mnie nadzieja na wejscie PGE i lepsze czasy jeszcze nie umarla.
Gratulacje za awans i za kibicow. Fajnie zorganizowana grupa, bardzo glosna, swietnie sie bawiaca. Nie widze powodow ani mozliwosci, aby pozbawiac ich radosci z awansu do pierwszej ligi. Jak bada na tyle mocni, aby walczyc o e-lige - niech walcza. Bedzie ciekawiej.
Ale... po dzisiejszym meczu nie tylko ja zadawalem sobie pytanie - jak mozna bylo na Lotwie przegrac tak wysoko??? Z druzyna, ktora ma dwoch wartosciowych zawodnikow??? Dobre wrazenie zrobili na mnie tylko waleczni Laguta i junior Bogdanow. I chyba tylko ci dwaj przystaja do pierwszej ligi.
A co do naszej przyszlosci... Chociazby dla przyjemnosci zobaczenia na zywo "Adrenaliny" wolalbym start w pierwszej lidze. Tylko potrzebowalismy cudu sponsorskiego. Ale jak sie czyta o budzecie pilkarzy Belchatowa, o planach zatrudnienia Hagiego na trenera - to tli sie nadzieja, ze gdyby PGE rzeczywiscie weszla to Lublina, to przy dobrym negocjatorze z naszej strony moglibysmy o cos powalczyc. Daja baaardzo duzo na sport. Nie wypada, zeby po ulokowaniu siedziby w Lublinie nie zasponsorowali lubelskiego sportu. We mnie nadzieja na wejscie PGE i lepsze czasy jeszcze nie umarla.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
zenek
Dj_Korgi pisze: Kibice Lokomotiv'u super, najbardziej mi się podobało jak nie rozumieli co mówi spiker i tylko usłyszeli: Lokomotiv, Daugavpils, Laguta itp od razu krzyczeli i dopingowali. O
Hehe, fajnie to wyglądało, ale nie rozumieli zbytnio, gdy spiker mówił: "Kask niebieski - Jeleniewski"
A i tak najlepszym był kibic gości, który chodził z szalikiem Motoru i krzyczał "Ljublin"
Na trybunie pod dachem śpiewali :łole,łole,łole,łole...
W sumie ok.15 z nich szarpneło sie na bilety po 30 PLN.
Kibice z Łotwy b. fajni i spontaniczni jak dzieci.
Kibice Lokomotiv'u super, najbardziej mi się podobało jak nie rozumieli co mówi spiker i tylko usłyszeli: Lokomotiv, Daugavpils, Laguta itp od razu krzyczeli i dopingowali. Ogólnie bardzo żywiołowi.
Gdybyście zażyli tyle "wpomagaczy atmosfery" co oni to każdy z was by śpiewał i tańczył calutki mecz
Postanowiłem wymienić się szalikiem na pamiątkę klubu, który prawdopodobnie walnie przyczyni się do upadku żużla w Lublinie
Cz@rek pisze:Na trybunie pod dachem śpiewali :łole,łole,łole,łole...![]()
Widziales S-klasy i Land Cruisery na lotewskich blachach pod Mosirem na parkingu? Mysle ze zbyt szczegolnie sie na te bilety szarpac nie musieli
Cooper pisze:W tym sezonie upadl przynajmniej jeden mit, jaki czesto harry tez powtarzal (choc nie dziwe Ci sie, bo potencjal kibicowski w Lublinie jest spory). Mianowicie okazalo sie ze samo jezdzenie w pierwszej lidze frekwencji na trybunach nie robi. Mysle, ze w drugiej lidze duzo mniej osob by nie chodzilo.
Nie pamietam co mówił Harry, ale jeśli chodzi o ten temat to na pewno upadł mit wielkiego znawcy Luckiego73 o tym że wychowankowie przyciągnął na stadion nie wiadomo jaką ilość kibiców. Na moje oko na ostatnich meczach kibiców na stadionie było mniej niż rok temu gdy walczyliśmy o utrzymanie najemnikami. A nawet jak było tle samo (bo na pewno nie więcej) to widać wyraźnie że kibica w Lublinie może przyciągnąć tylko i wyłącznie wynik i walka o wysokie cele a nie wychowankowie i podobne opowieści.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
To jest nas dwóchPostanowiłem wymienić się szalikiem na pamiątkę klubu, który prawdopodobnie walnie przyczyni się do upadku żużla w Lublinie
Było tego troche. Najlepsze jednak było to : My załacili 17 złotych za bilet to nie bedziem siedzieć na betonie!Widziales S-klasy i Land Cruisery na lotewskich blachach pod Mosirem na parkingu? Mysle ze zbyt szczegolnie sie na te bilety szarpac nie musieli
Umieją walczyć o swoje
Nie mozna jednak przegiac paly i jechac samymi wychowankami. We wroclwiu mowi sie ze glownie z tego powdu jest coraz mniej kibicow, mimo, ze co roku jada o medale....
Generalnie ja jestem za modelem dobry nasz junior+2wychowankow seniorow i reszta obca
Generalnie ja jestem za modelem dobry nasz junior+2wychowankow seniorow i reszta obca
To jest nas dwóch
Wiem, siedziałem za Tobą
Chyba z 6 osób wymieniło
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Speedway pisze:To jest nas dwóch
Wiem, siedziałem za Tobą![]()
Chyba z 6 osób wymieniłoJa nie żałuję bo miałem w domu identyczny
ja też miałem dwa przy sobie a nie codziennie można dostać szalik tak egzotycznego klubu
Dj_Korgi pisze:Speedway pisze:To jest nas dwóch
Wiem, siedziałem za Tobą![]()
Chyba z 6 osób wymieniłoJa nie żałuję bo miałem w domu identyczny
ja też miałem dwa przy sobie a nie codziennie można dostać szalik tak egzotycznego klubu
Ja także sie wymieniłem i jeszcze dostałem gratis programy z Łotwy
Widziales S-klasy i Land Cruisery na lotewskich blachach pod Mosirem na parkingu? Mysle ze zbyt szczegolnie sie na te bilety szarpac nie musieli
Moj znajomy mial okazje w te wakacje byc w Rydze i z tego co mi dzisiaj opowiadal, to S-klasy i Land Cruisery to tam nic nadzwyczajnego. Tam lansuja sie Bentleyami i Lambo jak w nowobogackich dzielnicach Moskwy, a na starym miescie w Rydze mieszkania kosztuja po 3mln ojro. Jest spokoj, kazdy wie co jest jego, bo wszystkim rzadzi ruska mafia.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski