To się przecież spełnić powinno bo są jeszcze amatorzyJa liczę tylko na jedno...
W przyszłym roku usłyszeć w swoich uszach miły dzwięk Jaw i innych GM'ów z lubelskiego stadionu!
pozdrawiam
Baraże o I lige
-
Speedway Fan
- Senior
Re: Baraże o I lige
Dj_Korgi pisze:I oto mi właśnie chodzi! Jak nie wypada?! To jest sport! Chyba nie uprawiałeś(asz) żadnego sportu nawet pseudo zawodowo i nie wiesz jak to jest.
Co Ty opowiadasz za glupoty
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
kilar pisze:Dj_Korgi pisze:I oto mi właśnie chodzi! Jak nie wypada?! To jest sport! Chyba nie uprawiałeś(asz) żadnego sportu nawet pseudo zawodowo i nie wiesz jak to jest.
Co Ty opowiadasz za glupotyCo z tego, ze to jest sport ? Dla nich to jest praca. Od zawodnikow trzeba wymagac dobrego wyniku, szczegolnie w rywalizacji z drugoligowcem. A Ty tu wyjezdzasz z takim textem i jeszcze go probujesz usprawiedliwiac
jakbys autograf w zlotej ramce dostal
szkoda słów
Nie szkoda slow, tylko tylko trzeba wyciagnac wnioski z tego spadku. Mowiac szczerze i otwarcie o wszystkich przyczynach jakie na niego sie zlozyly.
A jesli chodzi o to:
to chyba malo kto sie spodziewal, ze Lokomotiv bedzie lepszy. Napisalem, ze utrzymanie bylo na wyciagniecie reki, bo baraze mialy byc tylko formalnoscia i tak tez zakladalem. Dlatego wedlug mnie z tymi trzema lolami przesadziles
A jesli chodzi o to:
Dj_Korgi pisze:Szkoda, bo obrona ligi byla na wyciagniecie rekiTaaa, przegraliśmy jedynie 31 punktami![]()
![]()
![]()
to chyba malo kto sie spodziewal, ze Lokomotiv bedzie lepszy. Napisalem, ze utrzymanie bylo na wyciagniecie reki, bo baraze mialy byc tylko formalnoscia i tak tez zakladalem. Dlatego wedlug mnie z tymi trzema lolami przesadziles
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... p=5&g=1299
Tu są zdjęcia z meczu, a czy ktoś ma zdjęcia z oprawy, bo nie byłem na meczu od początku a chciałbym zobaczyć jak wyszła?
Tu są zdjęcia z meczu, a czy ktoś ma zdjęcia z oprawy, bo nie byłem na meczu od początku a chciałbym zobaczyć jak wyszła?