Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Speedway Fan
Senior

Re: Baraże o I lige

#826 Postautor: Speedway Fan » 16 października 2007, o 19:46

Ja liczę tylko na jedno...

W przyszłym roku usłyszeć w swoich uszach miły dzwięk Jaw i innych GM'ów z lubelskiego stadionu!

pozdrawiam
To się przecież spełnić powinno bo są jeszcze amatorzy ;)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#827 Postautor: kilar » 16 października 2007, o 20:24

Dj_Korgi pisze:I oto mi właśnie chodzi! Jak nie wypada?! To jest sport! Chyba nie uprawiałeś(asz) żadnego sportu nawet pseudo zawodowo i nie wiesz jak to jest.

Co Ty opowiadasz za glupoty :? Co z tego, ze to jest sport ? Dla nich to jest praca. Od zawodnikow trzeba wymagac dobrego wyniku, szczegolnie w rywalizacji z drugoligowcem. A Ty tu wyjezdzasz z takim textem i jeszcze go probujesz usprawiedliwiac :lol: jakbys autograf w zlotej ramce dostal :lol:

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#828 Postautor: Dj_Korgi » 16 października 2007, o 20:31

kilar pisze:
Dj_Korgi pisze:I oto mi właśnie chodzi! Jak nie wypada?! To jest sport! Chyba nie uprawiałeś(asz) żadnego sportu nawet pseudo zawodowo i nie wiesz jak to jest.

Co Ty opowiadasz za glupoty :? Co z tego, ze to jest sport ? Dla nich to jest praca. Od zawodnikow trzeba wymagac dobrego wyniku, szczegolnie w rywalizacji z drugoligowcem. A Ty tu wyjezdzasz z takim textem i jeszcze go probujesz usprawiedliwiac :lol: jakbys autograf w zlotej ramce dostal :lol:

szkoda słów

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#829 Postautor: kilar » 16 października 2007, o 21:19

Nie szkoda slow, tylko tylko trzeba wyciagnac wnioski z tego spadku. Mowiac szczerze i otwarcie o wszystkich przyczynach jakie na niego sie zlozyly.

A jesli chodzi o to:
Dj_Korgi pisze:
Szkoda, bo obrona ligi byla na wyciagniecie reki
Taaa, przegraliśmy jedynie 31 punktami
:lol: :lol: :lol:

to chyba malo kto sie spodziewal, ze Lokomotiv bedzie lepszy. Napisalem, ze utrzymanie bylo na wyciagniecie reki, bo baraze mialy byc tylko formalnoscia i tak tez zakladalem. Dlatego wedlug mnie z tymi trzema lolami przesadziles :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#830 Postautor: mikas » 17 października 2007, o 11:30

http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... p=5&g=1299
Tu są zdjęcia z meczu, a czy ktoś ma zdjęcia z oprawy, bo nie byłem na meczu od początku a chciałbym zobaczyć jak wyszła?
MOTOR LUBLIN
Obrazek