Ale po co te kombinacje? Przez tyle lat nie bylo z tym problemu a teraz wielka dyskusja bo w jakims meczu ktos tam nie pojedzie...
Nie zmieniac.
PS. Tarnow i tak przegra :p
Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie wiem kogo ma ostatecznie brakowac ale zgadzam sie z meeshą. Tarnow dostanie po dupie za te kombinacje 
-
Smirnek_
- Senior
Tarnów za to ma jechac bez Alesa Drymla. Sam Kolodziej wygra mecz z Protasiewiczem, Dobruckim i Walaskiem?
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2008, o 18:12 przez Smirnek_, łącznie zmieniany 2 razy.
Woelbert to z tego co wiem w Gnieznie jezdzi 
Mysle jednak ze ktorys z tych nieobecnych sie zjawi na mecz z Unia. A nawet jesli nie to Unia bynajmniej faworytem wielkim nie jest
Mysle jednak ze ktorys z tych nieobecnych sie zjawi na mecz z Unia. A nawet jesli nie to Unia bynajmniej faworytem wielkim nie jest
A jak to w ogole sie stalo, ze Zielonka tak latwo przystala na taki termin, gdzie ledwo montuje sklad? (nie chce mi sie szukac odpowiedzi na ta jakze nurtujaca kwestie). Rozwala mi to sklad w wygrajligezuzlowa.... (tam chyba tez nie da rady zmienic skladu teraz na I kolejke? wie ktos?)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie przystala.
Termin ustalila GKSZ i wybrala wlasnie ten jeden jedyny dzien nie pasujacy Zielonej. Tlumacza to regulaminem, ktory mowi ze mecze zalegle nalezy rozgrywac w najblizsze poniedzialki, nastepnie srody, nastepnie czwartki. Ot, jakis idiotyczny regulamin nowy. Unia o tym wiedziala i dlatego nie zgodzila sie na zaden z czterech(!) terminow proponowanych przez Dowhana.
Dowhan zapowiedzial protest wiec moze jeszcze cos sie zmieni.
P.S. A w wygraj lige chyba jest zasada ze jesli nie jedzie ktos z podstawowego to automatycznie liczą pkt rezerwowego zawodnika, mimo ze w siodemce nie figuruje. Tak mi sie wydaje przynajmniej
Termin ustalila GKSZ i wybrala wlasnie ten jeden jedyny dzien nie pasujacy Zielonej. Tlumacza to regulaminem, ktory mowi ze mecze zalegle nalezy rozgrywac w najblizsze poniedzialki, nastepnie srody, nastepnie czwartki. Ot, jakis idiotyczny regulamin nowy. Unia o tym wiedziala i dlatego nie zgodzila sie na zaden z czterech(!) terminow proponowanych przez Dowhana.
Dowhan zapowiedzial protest wiec moze jeszcze cos sie zmieni.
P.S. A w wygraj lige chyba jest zasada ze jesli nie jedzie ktos z podstawowego to automatycznie liczą pkt rezerwowego zawodnika, mimo ze w siodemce nie figuruje. Tak mi sie wydaje przynajmniej
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2008, o 18:41 przez Speedway, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Smirnek_
- Senior
A czy ktos wie czy iTVP planuje przeprowadzic relacje z ktoregos z pzelozonych meczow?