Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
Re: Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
jednego czy dwoch emerytow typu Drabik to ja widzial bym w skladzie z wielka checia. Drabik swoje by na bank robil w II lidze i by przynajmniej wywiady by byly ciekawe
- Łoptymista
- Trener
Torsen pisze:Na mnie świetne wrażenie zrobił Miesiąc. Coś jak Knapp przed 5 laty, ale chyba więcej umie.
O wlasnie. Tez mi sie podobala jego jazda. Kolega M. jezdzi z sercem. B. pozytywnie wypadl takze N. Kosciuch. Jesli bawimy sie w koncert zyczen to ja poprosze tych dwoch panow do skladu w 2009
Fajnie bylo zobaczyc wreszcie prawdziwy zuzel. Nie wiem co mnie bardziej zaskoczylo: frekwencja na trybunach (balem sie ze bedzie tyle co na MDMP) czy tez kosmiczna rownosc toru. Jak nie w Lublinie;)
Przyznam, że zaskoczyła mnie na plus liczba kibiców na dzisiejszym meczu. Szczerze mówiąc to liczyłam na góra tysiąc. Przypomniały mi się zawody Motor: Oxford z Nielsenem i było wtedy o wiele mniej ludzi, chociaż dzisiaj było równie zimno jak wtedy . Z tym repertuarem na zawodach to nie przesadzajcie, różne są upodobania muzyczne tak jak różna widownia. Wszyscy, którzy przyszli na dzisiejszy mecz udowodnili, że lublinianom zależy na ratowaniu czarnego sportu w Lublinie. Dzięki wszystkim, którzy brali udział w hapeningu i godnie reprezantowali lubelskich fanów żużla.
-
Speedway Fan
- Senior
suchy1613 a co za mecz dzisiaj byl
?
Shack pisze:
1000 osob bedzie sukcesem.
Czyli jednak nie tak trudno o sukces w tym nieprzychylnym miescie. Pare billboardow, ulotek, happening i ponad 2 tysie na trybunach. Chyba niezle jak na dosyc nudny turniej o pietruszke? Przy dobrym skladzie wlaczacym o awans nie ma sie co martwic o frekwencje w Lublinie. Wg mnie nie ma sie co stresowac ze stadionem, na pewno bedzie gdzie jezdzic w przyszlym roku, wiec nie pozostaje nic innego jak tylko zglosic sie do ligi.
Sam turniej nawet calkiem calkiem, wiadomo, emocji nie za wiele, ale Jelen, Kosciuch i Miesiac troche pokazali dobrego zuzla. Ja bym dorzucil do tego wszystkiego jeszcze M. Rempale, a pozytywnie blysneli takze Jaca i Staszek (spodziewalem sie u niego olimpiady).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jestem pod wrażeniem organizacji, frekwencji no i oczywiscie toru. Pozytywnie zaskoczyli mnie szczególnie Kościuch i Miesiąc, ale na drugą lige są poprostu za dobzi i nie sądze żeby chcieli w niej jeździć. Chętnie w Lublinie widziałbym Trojanowskiego - mógłby być liderem a także Grzesia Knappa ewentualnie Drabika. Zawody może nie jakieś bardzo emocjonujące, ale naprawde warto było dzisiaj wybrać się na stadion!
Torsen pisze:Na mnie świetne wrażenie zrobił Miesiąc. Coś jak Knapp przed 5 laty, ale chyba więcej umie.
jak to miło mądrego posłuchać - ja podalem swój sklad na 2009 rok jakis MIESIĄC