KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Re: KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Davv ale po jakiego wogole zaczales ten temat, konczac go w polowie ? Jaki miales w tym cel ? Na prawde warto sie czasem zastanowic, myslenie z reguly nie boli, przynajmniej fizycznie.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
A ilu jest zawodnikow, ktorzy podpisali kontrakt z naszym klubem? Zawodnicy, trener do dziela. Z tych ludzi mozna zrobic druzyne.
Debiutanci z Gdanska przegrali u siebie.
Debiutanci z Gniezna to samo.
A ten Lublin taaaaaaaaki biedny bo przegral...

Debiutanci z Gdanska przegrali u siebie.
Debiutanci z Gniezna to samo.
A ten Lublin taaaaaaaaki biedny bo przegral...
$korzen$ pisze:Davv ale po jakiego wogole zaczales ten temat, konczac go w polowie ? Jaki miales w tym cel ? Na prawde warto sie czasem zastanowic, myslenie z reguly nie boli, przynajmniej fizycznie.
Ot taka ciekawostka.
Truminski
Ale ja nie zauważyłem, żeby ktoś oczekiwał, że Piszcz zbawi nasz klub. Poprostu nikt nie chce oglądać armii zaciężnej, która nie potrafi się w łuk złożyć. Piszcz wielkim zawodnikiem nie jest i nigdy nie bedzie, ale i takich "wielkich" zawodnikow na rynku poprostu nie ma. Jesli zawodnik ma zdobywac 8 pkt u siebie na torze, to niech to robi chociaz udajac ze walczy.
I o sentymenty tutaj nie chodzi. W zuzlu jak kazdy wie, spore znaczenie ma tor na ktorym sie jezdzi. Piszcz jadac w Lublinie jest innym zawodnikiem niz na wyjezdzie. W Lublinie jest znacznie lepszy od Tomka Rempaly czy Karola Barana, a w Lublinie bedziemy jechac polowe wszystkich spotkan i to jazda u siebie bedzie kluczowa, chocby z powodu frekwencji.
Dla ciekawosci pogrzebie w statystykach i moze uda mi sie wrzucic jakies porownawcze naszych zawodnikow i Piszcza.
I o sentymenty tutaj nie chodzi. W zuzlu jak kazdy wie, spore znaczenie ma tor na ktorym sie jezdzi. Piszcz jadac w Lublinie jest innym zawodnikiem niz na wyjezdzie. W Lublinie jest znacznie lepszy od Tomka Rempaly czy Karola Barana, a w Lublinie bedziemy jechac polowe wszystkich spotkan i to jazda u siebie bedzie kluczowa, chocby z powodu frekwencji.
Dla ciekawosci pogrzebie w statystykach i moze uda mi sie wrzucic jakies porownawcze naszych zawodnikow i Piszcza.
Istred cięzko sie nie zgodzic Piszcz usiebie woził nie jednego Rempałe.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- tezetomaniak
- Trener
rieper pisze:Truminski