Żużel w TV
- MikeMistrz
- Senior
Re: Żużel w TV
Od kiedy trzeba płacić na TVP i gdzie o tym napisali ? 
Smirnek_ pisze:http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport
Działa wam ??
A ja się nieśmało dopytowywuję
oglądacie może na Polsat sport extra teraz meczyk Wolverhampton - Belle Vue ? (Skóra nawiasem mówiąc ładnie jedzie)
Chodzi mi o numery startowe zawodników - obie drużyny mają numery od 1 do 7, to jakaś świecka tradycja na Wyspach, że wyjeżdża dajmy na to dwóch zawodników z numerem 2
?
oglądacie może na Polsat sport extra teraz meczyk Wolverhampton - Belle Vue ? (Skóra nawiasem mówiąc ładnie jedzie)
Chodzi mi o numery startowe zawodników - obie drużyny mają numery od 1 do 7, to jakaś świecka tradycja na Wyspach, że wyjeżdża dajmy na to dwóch zawodników z numerem 2
nic
Mieliśmy też lubelski wątek. Tomek Lorek wspomniał o nieobecnym Hynku S. Stwierdził m.in.,że Czech namiętnie pali różnego rodzaju zielska 
Speedway pisze:Mieliśmy też lubelski wątek. Tomek Lorek wspomniał o nieobecnym Hynku S. Stwierdził m.in.,że Czech namiętnie pali różnego rodzaju zielska
No niestety jest teraz okres wypalania trawy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...