10.05.2009, Lublin -Piła

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

Re: 10.05.2009, Lublin -Piła

#26 Postautor: $korzen$ » 4 maja 2009, o 11:03

Metalliczny pisze:A na cholerę ten Howe na Piłę ? Koleś wypadł słabiutko, miał być takim napieraczem i coś nie bardzo to wyszło.

Po to, zeby zobaczyc jak prezentuje sie na naszym torze. Ja go mimo wszystko z checia zobacze.

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#27 Postautor: MLSpeedy » 4 maja 2009, o 11:31

Gabor pisze:Dajcie już spokój z tym odsuwaniem Jacka od składu . Co prawda spisuje się znacznie poniżej oczekiwań ale nie widzę w naszej kadrze pięciu czy sześciu seniorów gwarantujących wiekszą zdobycz punktową w Lublinie niż Jaca. Kto miałby niby za niego jechać ? Tomicek , Stichauer .... nie żartujcie .

Dla mnie to byle kto moze pojechac za Jaca. Jako kibic wymagam od niego 12-14 pkt w kazdym meczu. I nie obchodzi mnie jak i na czym/kim on to zrobi. Ma byc i tyle! W koncu po to zostal tu sciagniety...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#28 Postautor: Cooper » 4 maja 2009, o 11:34

Istred wyluzuj, Messinga w Rawiczu zlalby nawet Sternik, takie mialem wrazenie. A Tomicka to i ja bym mogl probowac;]

Najrowniejszym zawodnikiem u nas mimo wszystko jest Tomek Rempala. I uwazam ze nadal w parze z Jackiem stanowia mocna sile uderzeniowa. Ja bym sie zastanowil nad obsada pozostalych miejsc - szczegolnie w kontekscie meczu w Opolu. Oczywiscie Karol Baran. Ale pozostale na ten wyjazd to zagadka...

Na Pile jest mi obojetne kogo wezmiemy. Pewnie bedzie Hall, dalbym tez Kirila. Howa bym wzial do Opola, do Lublina po to "bo ktos chce go zobaczyc" nie ma sensu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]