Podziwiajcie, oglądajcie, oceniajcie
10.05.2009, Lublin -Piła
Re: 10.05.2009, Lublin -Piła
fajny filmik ja jednak mam uwagi odnosnie doboru wyscigów. Fajnie ze pojawil sie wyscig karol-swist ale szkoda ze nie bylo tam wyscigów z udzialem filinova. Mijanki dodaly by mu kolorytu. Poza tym chyba wolalbym najciekawsze fragmenty z meczu anizeli cale dwa biegi.
Nie wiem jednak czy inne biegi takze miales nagrane dlatego mimo wszytsko mowie dobra robota 
Pozdrawiam
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Hahahahaha, nawet moje i danniego wieszanie flagi się załapało 
Ten ostatni bieg był "uwieńczeniem" niedzielnego sukcesu
Mimo iż czasy nie były rewelacyjne ale bardzo miło się oglądało, z początku szczypta dreszczyku, by na końcu po bardzo zaciekłym biegu i dosyć mocno widowiskowym, wstać z (już) czystego krzesełka, poklaskać zawodnikom w podzięce i z "lolem" na ustach udać się do domu (bądź pubu). Atmosfera na stadionie również bardzo miła i sympatyczna (oprócz kilku osób którzy chyba pomylili sporty - krzyki RKS Motor tudzież insze bardziej wulgarne teksty raczej nie były na miejscu zwłaszcza w towarzystwie małych jak i seniorów ). Oby podobnie było na każdych zawodach (jeśli chodzi o walkę jak również i doping).
Mimo iż czasy nie były rewelacyjne ale bardzo miło się oglądało, z początku szczypta dreszczyku, by na końcu po bardzo zaciekłym biegu i dosyć mocno widowiskowym, wstać z (już) czystego krzesełka, poklaskać zawodnikom w podzięce i z "lolem" na ustach udać się do domu (bądź pubu). Atmosfera na stadionie również bardzo miła i sympatyczna (oprócz kilku osób którzy chyba pomylili sporty - krzyki RKS Motor tudzież insze bardziej wulgarne teksty raczej nie były na miejscu zwłaszcza w towarzystwie małych jak i seniorów ). Oby podobnie było na każdych zawodach (jeśli chodzi o walkę jak również i doping).
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Smirnek_ filmik bardzo fajny
A ten bieg i mijanki Śwista z Baranek sama słodycz
Jak nazywa się ta "muzyka"/"piosenka"/"utwór"/"ścieżka dźwiękowa" (sam nie wiem jak to nazwać) którą wykorzystałeś jako podkład muzyczny do filmiku