Andersen jeździł w Tarnowie w finale Klubowych Mistrzostw Europy czy tam Świata choć na codzień był zawodnikiem Sparty
Występy lubelskich juniorów
Re: Występy lubelskich juniorów
Sorki za OT, ale dla mnie Węgrzyk zawsze był przereklamowany
Tak naprawdę to przeciętniak jakich wielu...
Andersen jeździł w Tarnowie w finale Klubowych Mistrzostw Europy czy tam Świata choć na codzień był zawodnikiem Sparty
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
oczywiście pomyłka z tym Andersenem w Tarnowie. 
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Kiedyś Wrocław był specjalistą w wyszukiwaniu talentów:http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,41263,2754096.html
Przypominam sobie dr Nieścieruka, jak nasi kibice wyzywali go w parkingu, po meczu ze Spartą, kiedy Wrocław kupił Darka Śledzia, ale facet był na poziomie i w ogóle nie reagował. Niestety po jego nagłej śmierci odszedł równiez do Wrocławia nasz ulubiony trener-mistrz taktyki Zwierzchowski. Jak widać to większość zawodników wraca jednak na swoje śmieci, jak chociażby Protasiewicz, Śledź, Sawina (który juz nie jeździ) i inni. Myślę, że tak będzie też kiedys z Gollobem. Drabol z Wrocławia oczywiście ma rację, że więcej można wymagać od Rafała Klimka. Może, gdyby półfinał był w Lublinie lepiej wyglądałby jego awans , ale ja nadal mam w pamięci ten półfinał Brązowego Kasku w Lublinie z 1994 roku, gdy Robert miał komplet w 4 biegach i łza się w oku kręci. Teraz naszym juniorom brakuje tego zapału do jazdy i zwykłej waleczności.
Przypominam sobie dr Nieścieruka, jak nasi kibice wyzywali go w parkingu, po meczu ze Spartą, kiedy Wrocław kupił Darka Śledzia, ale facet był na poziomie i w ogóle nie reagował. Niestety po jego nagłej śmierci odszedł równiez do Wrocławia nasz ulubiony trener-mistrz taktyki Zwierzchowski. Jak widać to większość zawodników wraca jednak na swoje śmieci, jak chociażby Protasiewicz, Śledź, Sawina (który juz nie jeździ) i inni. Myślę, że tak będzie też kiedys z Gollobem. Drabol z Wrocławia oczywiście ma rację, że więcej można wymagać od Rafała Klimka. Może, gdyby półfinał był w Lublinie lepiej wyglądałby jego awans , ale ja nadal mam w pamięci ten półfinał Brązowego Kasku w Lublinie z 1994 roku, gdy Robert miał komplet w 4 biegach i łza się w oku kręci. Teraz naszym juniorom brakuje tego zapału do jazdy i zwykłej waleczności.
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
dumbli pisze:Andersen jak poszedł do Tarnowa to wystrzelił. A teraz zaczyna dołować.
Crump w tym sezonie też wyniki jak na niego to coraz gorzej więc nie śmiej się tak mocno.
O i Cierniak do kolekcji...
kto jeszcze?
Hans w Tarnowie
PS. Aby pokazać Ci na jakiego speca wyszedłeś..
Andersen rok 1999 Gniezno, 2000 Opole, 2001 Gorzów, 2003 Lublin - 3 razy działacze nie chcieli przedłużać z nim kontraktu, raz był zawieszony, tylko raz w Elidze (Gorzów) średnia 1,034. Po przejściu do Wrocławia :
Ekstraliga 2005: 2,047
Ekstraliga 2006: 2,412 (6 miejsce w GP)
Ekstraliga 2007: 2,182 (obecnie 4 miejsce w GP)
Zmarnował się chłopak, aż dziw że sam tego nie widzi...
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Do Drabola z Wrocławia:
Dyskusja co prawda rozminęła sie z tematem strony, ale jeśli chodzi o wystepy w Lublinie w 2003, to niestety Hans Andersen nas nie powalał na kolana. Jego średnia biegowa po 6 meczach to 1,666 , a przecież to nie ekstraliga. W dodatku borykał sie z kontuzją ręki.
W przeciwienstwie do Adamsa, który też odszedł od nas do Wrocławia na 1 sezon
po Andersenie specjalnie chyba nikt nie płakał. Liderem naszej drużyny był wówczas Lee Richardson.
Dyskusja co prawda rozminęła sie z tematem strony, ale jeśli chodzi o wystepy w Lublinie w 2003, to niestety Hans Andersen nas nie powalał na kolana. Jego średnia biegowa po 6 meczach to 1,666 , a przecież to nie ekstraliga. W dodatku borykał sie z kontuzją ręki.
W przeciwienstwie do Adamsa, który też odszedł od nas do Wrocławia na 1 sezon
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Oczywisce ze tak i po jednym sezonie znow wrocil do nas a pozniej jak wszyscy wiem na dobre odszedl do Leszna.sting126 pisze:Adams odszedl do Wroclawia? Co Ty piszesz?
leigh adams - wts wrocław 1993 - u nas jezdził wtedy za niego Martin Dugard
sting126 pisze:Adams odszedl do Wroclawia? Co Ty piszesz?
Poza tym Drabol pisal,ze Andersen we Wroclawiu sie rozwinal wiec nie rozumiem czemu napisalas "Hans Andersen nas nie powalał na kolana"...
Co do Adamsa to właśnie miałam na myśli ten jego sezon 1993 we Wrocławiu ,co już wyjaśnili za mnie koledzy. Jeżeli chodzi o Andersena to w 2003 roku,kiedy u nas jeździł nie był żadną rewelacją. Wcale natomiast nie neguję, że rozwinął się we Wrocławiu.
Oczywiście masz rację. Z niepokojem oczekujemy ich występu w najbliższym meczu i mam nadzieję, że na koniec sezonu postarają się pozostawić trochę lepsze niż dotychczas wrażenie.
W najbliższy wtorek 12.05.2009 rusza Młodzieżowa Liga Południowa.
Treminarz:
12.05.2009 - Częstochowa
19.05.2009 - Krosno
2.06.2009 - Tarnów
23.06.2009 - Rzeszów
30.06.2009 - Rybnik
21.07.2009 - Lublin
Czy nasi juniorzy wybierają się do Czewy?
Treminarz:
12.05.2009 - Częstochowa
19.05.2009 - Krosno
2.06.2009 - Tarnów
23.06.2009 - Rzeszów
30.06.2009 - Rybnik
21.07.2009 - Lublin
Czy nasi juniorzy wybierają się do Czewy?
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Hmm moze dlatego, ze nie mamy teraz dwoch juniorow z motocyklami?:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Haha nawet jakbyśmy mieli to pojechali by tam zapewne powąchać koleiny..
\m/
Aganesu pisze:Haha nawet jakbyśmy mieli to pojechali by tam zapewne powąchać koleiny..
A od kiedy to koleiny służą do wąchania ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:Aganesu pisze:Haha nawet jakbyśmy mieli to pojechali by tam zapewne powąchać koleiny..
A od kiedy to koleiny służą do wąchania ?
od czasu gdy ma sie 12 lat i trzeba nabic sobie posta, zeby sie pochwalic znajomym na Naszej-Klasie i Pudelku
sting126 pisze:Regdalnie karm trolla
Pewnie, że nie karm. Lepiej napisz na jakich zasadach nasi juniorzy mieli/mają startować w MLP.
Dlaczego nie startowali w Czestochowie?Startują tylko wtedy gdy organizatorzy nie maja obsady?
We wtorek w Krośnie 2 zawody tego cyklu i Rafał jest w awizowanym składzie:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/05/16/we-wtorek-mlp-w-krosnie/
Widzę, że jest już dyskusja (o ile to mozna nazwac dyskusją) na ten temat w topicu o Rafale
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
VI. KMŻ Redstar Lublin 5 pkt.
9. Brak zawodnika
10. Kamil Mistygacz (d,2,1,1,1) 5
17. Brak zawodnika
9. Brak zawodnika
10. Kamil Mistygacz (d,2,1,1,1) 5
17. Brak zawodnika
Naczelny obrońca Karola Barana.
Ten Brak Zawodnika to moze byc dobry napieracz w przyszlosci skoro daje rade jechac za dwoch
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Radekas padłem po Twoim poście