31.05.2009, Opole-Lublin
Re: 31.05.2009, Opole-Lublin
Stadion widze maja jeszcze ciekawszy niz w Rawiczu.
za to piszą o nas Polska b
-
Smirnek_
- Senior
Dobra już się nie napinajcie, bo będą nas wyzywać na swoim forum, że jesteśmy Polska B 
Harryemu już się dostało:

Harryemu już się dostało:
Cytat:
bartexs1 napisał(a):
własnie rozmawiam na gg z Adamem Czechowiczem. Adam mówi, że przed momentem dostał smsa od kierownika klubu opolskiego, że mecz na 90% odwołany. W Opolu do chwili gdy piszę posta, pada...
Decyzja co do meczu ma zapaść jutro...
harry napisał(a):
Już wiedzą, że mecz odwołany? To wybitne gnoje! W takich temperaturach to wystarczy kilka godzin i tor można zrobić! Boją się, że na takim torze nie trenowali i będzie to dla nich niespodzianka.
jakiś filip z ichniejszego forum:
ta druga opinie wyrazil jeden z lubelskich dzialaczy na forum lublina... najwyrazniej w Polsce "B" nie wiedza co to prognoza pogody, żenada... ale w każdym stadzie oprocz baranów i wilków znajdzie sie jakas czarna owca ktora bedzie doszukiwac sie spiskowej teorii dziejow, proponuje zrobic w niedziele o 17 zdjecia stanu toru i przeslac temu "gnojowi" z pozdrowieniami
- tezetomaniak
- Trener
Smirnek_ pisze:że jesteśmy Polska B
i co, nie mają niby racji ?
-
Smirnek_
- Senior
tezetomaniak pisze:Smirnek_ pisze:że jesteśmy Polska B
i co, nie mają niby racji ?
W czym miasto Opole i całe województwo Opolskie jest lepsze od nas?
No jak to w czym? Autobana majo 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Smirnek_
- Senior
Też niedługo będziemy mieli. Bynajmniej nie mówię o S17. My budujemy lotnisko, u nich się na to nie zanosi 
Dobra koniec off topa, bo zaraz nerwowa atmosfera się wytworzy i na pewno jacyś opolanie wkroczą do nas na forum
Dobra koniec off topa, bo zaraz nerwowa atmosfera się wytworzy i na pewno jacyś opolanie wkroczą do nas na forum
My budujemy lotnisko, u nich się na to nie zanosi
Maja dwa w calkiem nieduzej odleglosci
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Opole
126 tys mieszkańców
Lublin
351 tys mieszkańców
chyba tyle w temacie.
126 tys mieszkańców
Lublin
351 tys mieszkańców
chyba tyle w temacie.
piv pisze:Stadion widze maja jeszcze ciekawszy niz w Rawiczu.
Stadion jest lepszy niz w Rawiczu. Mały pas bezpieczenstwa sprawia, że powinno się zawody oglądac 3 razy milej niż u drugich Kolejarzy. Tylko jeszcze troche słoneczka ;d
Oczywiście nie ma strachu póki co. Na zdjęciach widać, że tor zrobiony na super beton. Ciągnik spokojnie sobie jeździ i żadnych śladów nie widać. Wystarczy kilka godzin bez deszczu, dwa biegi i jeszcze polewaczka będzie potrzebna. Jakieś filipy z konopi to mają pojęcie ale o swojej piaskownicy a nie o żużlu.
I jeszcze jedno. Gdzieś pisali, ze na pierwszym meczu było 4,5 tys ludzi. Ciekawe gdzie by się tam tyle zmieściło? Chyba na stojąco. Na prostej startowej jest 760 krzesełek. To gdzie jeszcze ponad 3,5 tys??? Na tych ławeczkach?

I jeszcze jedno. Gdzieś pisali, ze na pierwszym meczu było 4,5 tys ludzi. Ciekawe gdzie by się tam tyle zmieściło? Chyba na stojąco. Na prostej startowej jest 760 krzesełek. To gdzie jeszcze ponad 3,5 tys??? Na tych ławeczkach?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry, mógłbyś się nie napinać jak zakompleksiony dziesięciolatek? ;d Jesteś najczęciej cytowanym forumowiczem na opolskim forum :]
Fakty są takie, że w 3 razy mniejszym Opolu na meczu było więcej ludzi niż w Lublinie na "hicie kolejki z Łodzią". A stadion jest jaki jest. Mam watpliwosci czy go nasze Coloseum bije na głowę
Pzdr
Fakty są takie, że w 3 razy mniejszym Opolu na meczu było więcej ludzi niż w Lublinie na "hicie kolejki z Łodzią". A stadion jest jaki jest. Mam watpliwosci czy go nasze Coloseum bije na głowę
Pzdr
Po pierwsze nie napinam się tylko piszę prawdę. A że ona kuje w oczy?
Zresztą napisz w którym miejscu się napinam bo nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi?
A że jestem cytowany? W niczym mi to nie przeszkadza, widocznie dobrze ich trafiam w czułe miejsca.
U nas "BYŁO" 4,5 tysiąca. U nich musieliby dostawić drugi taki stadion. I wcale się nie nabijam tylko nie mogę zrozumieć jak to się stało, ze Kolejarz jeździł tyle lat w elidze i nie zrobili prawdziwego stadionu.
Zresztą napisz w którym miejscu się napinam bo nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi?
A że jestem cytowany? W niczym mi to nie przeszkadza, widocznie dobrze ich trafiam w czułe miejsca.
U nas "BYŁO" 4,5 tysiąca. U nich musieliby dostawić drugi taki stadion. I wcale się nie nabijam tylko nie mogę zrozumieć jak to się stało, ze Kolejarz jeździł tyle lat w elidze i nie zrobili prawdziwego stadionu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ludzie! Czy to tak trudno policzyć krzesełka i ławki? Na stronie nr 10 jest kilka zdjęć stadionu. Trzeba ołówkiem lub długopisem policzyć krzesełka. Ja to zrobiłem od razu i wyszło mi coś koło 760 sztuk. Ile osób może zmieścić się na tych ławeczkach? 200-300 to max. Zostaje jeszcze jeden łuk, trawiasty. Na stojaka 2 tys się tam zmieści, to w sumie 3 tys. To gdzie było pozostałe 1,5 tys???
Ja wcale nie twierdze, że tam zmieści się parę tysięcy ludzi. Nigdy w Opolu nie byłem, stadionu nie widziałe, nie wypowiadam się 
A żeby było po równo:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Motor_Lubl ... no%C5%BCna) 13000
http://pl.wikipedia.org/wiki/T%C5%BB_Lublin 11000
Niech będzie sprawiedliwie - 12000
Biorąc pod uwagę zdjęcia, wstawione przez Gawrzyka spokojnie można powiedzieć, że u nas było jakis 8-10 tysiecy ludu!

Wracając do meczu.
Cieszy fakt, że Kolejarz nie ma w składzie żadnego pewniaka. Nawet "lider" Czechowicz 0 przywiózł w ostatnim biegu. Czyli z każdym można powalczyć i ważne jest żeby któryś z naszych riderów tak się spasował żeby był niełapalny,cos jak Rempała w Rawiczu. Jesli dwoch z pozostalych nie zawali meczu, to jest spora szansa na wygranie.
A żeby było po równo:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Motor_Lubl ... no%C5%BCna) 13000
http://pl.wikipedia.org/wiki/T%C5%BB_Lublin 11000
Niech będzie sprawiedliwie - 12000
Biorąc pod uwagę zdjęcia, wstawione przez Gawrzyka spokojnie można powiedzieć, że u nas było jakis 8-10 tysiecy ludu!
Wracając do meczu.
Cieszy fakt, że Kolejarz nie ma w składzie żadnego pewniaka. Nawet "lider" Czechowicz 0 przywiózł w ostatnim biegu. Czyli z każdym można powalczyć i ważne jest żeby któryś z naszych riderów tak się spasował żeby był niełapalny,cos jak Rempała w Rawiczu. Jesli dwoch z pozostalych nie zawali meczu, to jest spora szansa na wygranie.
Zmobilizowany krytyką na stronach opolskiego forum ( aż zbladłem) cofnąłem się do fotorelacji z ichniego meczu z Piłą:
prosta startowa - krzesełka zapełnione w 80% - 700 osób
pierwszy łuk - jeden rządek siedzących i jeden stojących - niech będzie 500 osób ( mocno na wyrost)
druga prosta - full na ławeczkach ( cztery pełne rzędy) niech będzie też
500,
drugi łuk a właściwie wyjście z drugiego łuku - żeby nie przybijać chłopaków z Opola dam 700 osób.
Wszystkiego 2,5 tys osób dla dobrego samopoczucia Opolan, chociaż jestem przekonany, że było ledwo 2 tys.
prosta startowa - krzesełka zapełnione w 80% - 700 osób
pierwszy łuk - jeden rządek siedzących i jeden stojących - niech będzie 500 osób ( mocno na wyrost)
druga prosta - full na ławeczkach ( cztery pełne rzędy) niech będzie też
drugi łuk a właściwie wyjście z drugiego łuku - żeby nie przybijać chłopaków z Opola dam 700 osób.
Wszystkiego 2,5 tys osób dla dobrego samopoczucia Opolan, chociaż jestem przekonany, że było ledwo 2 tys.
istred pisze:Niech będzie sprawiedliwie - 12000
Biorąc pod uwagę zdjęcia, wstawione przez Gawrzyka spokojnie można powiedzieć, że u nas było jakis 8-10 tysiecy ludu!![]()
.
Wiem, że to napisałeś z przymrużeniem oka ale niektórzy nie zrozumieją tego. U nas jest 6-6.5 tys miejsc na stadionie. 7 tys ze stojącymi. Taka prawda. Przecież krzesełek jest u nas 3300 to gdzie zmieścisz jeszcze 9tys ludzi???
harry pisze:Wiem, że to napisałeś z przymrużeniem oka ale niektórzy nie zrozumieją tego. U nas jest 6-6.5 tys miejsc na stadionie. 7 tys ze stojącymi. Taka prawda. Przecież krzesełek jest u nas 3300 to gdzie zmieścisz jeszcze 9tys ludzi???
Na Betonie ? Tam jest jeszcze full miejsca...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
harry pisze:To gdzie było pozostałe 1,5 tys???
może na murawe wpuścili
Perez pisze:harry pisze:Wiem, że to napisałeś z przymrużeniem oka ale niektórzy nie zrozumieją tego. to gdzie zmieścisz jeszcze 9tys ludzi???
Na Betonie ? Tam jest jeszcze full miejsca...
Ostrzegałem, ze niektórzy nie zrozumieją.
Tak ,na betonie zmieści się 2500 ludzi.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec