14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
manq

Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin

#51 Postautor: manq » 12 czerwca 2009, o 16:46

Wszystko to teraz podałem tak w ramach ciekawostki bo i tak jest musztarda po obiedzie, Hynek odjechał fajny mecz i nie zostanie już nigdzie wypożyczony. Ale posłużę się przykładem, Martin Smolinski, przy całym szacunku ale ten zawodnik nijak nie pasuje do Mistrza Polski Unibaxu Toruń. Podejrzewam nawet, a wręcz jestem przekonany, że w drugiej lidze by miał problemy, a oni chłopa ściagneli, bo nie mial dużych wymagań, a wyznali zasadę a może wypali? Nie wypalił i wolą śmigać juniorami. Hynek radzi sobie w Czechach czy innych zawodach z Matejem Kusem, który zrobił raz te 4 punkty chyba w Ekstralidze polskiej to czemu nie Hynek? Powiedzmy sobie szczerze taki zawodnik jak Hynek w Bydgoszczy byłby na tzw. "sztukę" od Chrzanowskiego gorzej nie pojedzie :P No ale wolał zostać w drugiej lidze w klubie, który ma wciąż szansę awansu klasę wyżej, a pierwsza liga w przyszłym sezonie byłaby na pewno kusząca jeśli utrzymałby poziom na poziomie tych 11 punktów. Myślę, że wtedy otworzyłaby się szansa na pozostanie w Lublinie,bo na razie brakuje mu strasznie stabilizacji klubowej. Przecież były propozycje przed sezonem z Gniezna, Rybnika, a są to kluby pierwszoligowe, z drugo zawsze chrapkę miało Krosno tak jak i na Rymela oraz Rawicz, w którym Hynek zaczynał polską karierę. Jednak najbrdziej zamieszała mu propozycja pozostania w Miszkolcu. Długo wahał się między Lublinem a Węgrami, miejmy nadzieję, że mimo początkowych problemów wybrał dobrze :) Metoda małych kroczków Panowie i heja do przodu.

Mam nadzieję, że spotkamy się w Krośnie, będziemy w koszulkach teamowych Hynka wołajcie nas to wam doprowadzimy gościa na pogawędkę, a jak pokibicujemy to angielke nawet pociągnie ;P Miło będzie poznać lubelską brać ;)