14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
- tezetomaniak
- Trener
Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
mnie jeszcze zawiódł Klimek... co jak co ale IMŚJ 2008, mógłby robić te 4 punkty na wyjeździe - to jest najniższa liga w Polsce... tymczasem objechał tylko Machnika ;|
tezetomaniak pisze:mnie jeszcze zawiódł Klimek... co jak co ale IMŚJ 2008, mógłby robić te 4 punkty na wyjeździe - to jest najniższa liga w Polsce... tymczasem objechał tylko Machnika ;|
Nom, niestety Klimek na razie jest zawodnikiem własnego toru, ale powinno się już od niego wymagać punktów na wyjeździe poza biegiem juniorskim - tym bardziej że to druga liga.
Dobry i ten bonus. Gdyby nie piszcz to z 30 byśmy nie wyszli to jest po prostu wstyd.
Jeden dobrze pojedzie to drugi źle i na odwrót.
Obcokrajowcy o dupę potłuc ! zadziwiacie się Hall"em bo w Anglii nie raz machnie 10 i wyżej czy to u siebie czy na wyjeździe i co z tego ???? niech tak w Polsce zdobędzie. Anglia to już nie to samo co kiedyś że zawodnicy jeździli po naukę na tamte tory. Teraz to Polska liga jest najsilniejsza.
Trzeba kombinować i pozyskać jakiegoś dobrego zawodnika zagranicznego przed play-off tylko pytanie kogo ???
Jeden dobrze pojedzie to drugi źle i na odwrót.
Obcokrajowcy o dupę potłuc ! zadziwiacie się Hall"em bo w Anglii nie raz machnie 10 i wyżej czy to u siebie czy na wyjeździe i co z tego ???? niech tak w Polsce zdobędzie. Anglia to już nie to samo co kiedyś że zawodnicy jeździli po naukę na tamte tory. Teraz to Polska liga jest najsilniejsza.
Trzeba kombinować i pozyskać jakiegoś dobrego zawodnika zagranicznego przed play-off tylko pytanie kogo ???
Tak naprawdę to zawiedli wszyscy poza Tomkiem Piszczem. Jacek Rempała będzie liderem drużyny jeśli przestanie przegrywać z cienasami, którymi jest 95% zawodników w II lidze. Klimek niestety pozostanie już do końca swej z pewnością krótkiej kariery niespełnioną nadzieją. Należy zrezygnować z usług takich ludzi jak Tomicek, Hall i Filinow, bo są kompletnie nieprzydatni.
A poza tym fajnie, że mamy ten bonus. Czekam na powrót Messingów i występ Piszcza przed lubelska publicznością.
A poza tym fajnie, że mamy ten bonus. Czekam na powrót Messingów i występ Piszcza przed lubelska publicznością.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Bez Piszcza byloby pozamiatane. Wynik bylby pewnie wiekszy niz z Opolem. W sumie nalezy sie cieszyc z bonusa, bo w Krosnie zawsze baty, a dzisiaj "tylko" porazka 
No i zawodnik pierwszej linii Tomek Rempala przycieniowal dzisiaj. Wyszlo na moje, ze nie wychwala sie zawodnika po 1/3 wyjazdow. Troche dystansu nie zaszkodzi. To 2 liga, a tu nic nie jest pewne.
Mam nadzieje, ze osoby i znawcy, z ktorymi mialem przyjemnosc kilka dni temu zaciekle dyskutowac zrozumieja w koncu co mialem na mysli. Jak na dloni widac, ze w kazdym meczu kto inny najlepiej punktuje... wiec wedlug ich teorii na koniec rundy kazdy bylby zawodnikiem pierwszej linii
Taaa przez jeden mecz...
No i zawodnik pierwszej linii Tomek Rempala przycieniowal dzisiaj. Wyszlo na moje, ze nie wychwala sie zawodnika po 1/3 wyjazdow. Troche dystansu nie zaszkodzi. To 2 liga, a tu nic nie jest pewne.
Mam nadzieje, ze osoby i znawcy, z ktorymi mialem przyjemnosc kilka dni temu zaciekle dyskutowac zrozumieja w koncu co mialem na mysli. Jak na dloni widac, ze w kazdym meczu kto inny najlepiej punktuje... wiec wedlug ich teorii na koniec rundy kazdy bylby zawodnikiem pierwszej linii