Tak, przyznaję to jest w jakiś sposób mistrzostwo świata wyprodukować taki bubel, ale stało się. Spróbuję to wyjaśnić.
Pierwsza runda prosta sprawa - tu nie można było nic spieprzyć: 1-6.2-5, 3-4. Po rozegraniu spotkań robi się normalną tabelę. Punkty duże i małe. Wiadomo, że trzy zwycięskie ekipy awansują automatycznie natomiast czwartą dobiera się na podstawie właśnie tej nowej tabeli. Zakładając np. że wszyscy wygrają u siebie to do drugiej rundy awansuje ekipa z czwartego miejsca, która bedzie miała najlepszy bilans małych punktów z dwumeczu playoffowego.
14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Dzieki harry.
A ja caly czas bylem przekonany, ze po sezonie zasadniczym 1. i 2. druzyna runde odpoczywa, a jedzie 3-6 i 4-5. Potem z tych par jedna do 1., druga do 2. i mamy polfinaly...
A tu jakies tabele jeszcze
Jest jeszcze gorzej niz myslalem pierwotnie.
A ja caly czas bylem przekonany, ze po sezonie zasadniczym 1. i 2. druzyna runde odpoczywa, a jedzie 3-6 i 4-5. Potem z tych par jedna do 1., druga do 2. i mamy polfinaly...
A tu jakies tabele jeszcze
Cooper pisze:tmaciuszczak pisze:PS. świetny transparent:)
Dzieki, szkoda, ze nie pomogl w zwyciestwie.
Twoja tresc? Super, rymowanka - extra liga
No jak Olo chwali, to sie przyznam:)
Tresc moja, ale nie byloby tego transparentu, gdyby nie ciezka praca przy drukowaniu i malowaniu wlozona przez Pav'ia, Becie, Maniego i Meeshe. I wsparcia moralnego ze strony Wojteka:)
Tresc moja, ale nie byloby tego transparentu, gdyby nie ciezka praca przy drukowaniu i malowaniu wlozona przez Pav'ia, Becie, Maniego i Meeshe. I wsparcia moralnego ze strony Wojteka:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ja nie namalowalem nawet kropki na koncu, a zostalem wymieniony. Sama moja obecnosc przy malowaniu jak widac wystarczyla 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...