Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
Re: Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
Z Rybnika Z. Czerwiński
Z Rybnika wypożyczamy Zbyszka Czerwińskiego? Dużo pytań, ale jeżeli będzie w takiej dyspozycji jak rok temu to extra.
No i jak to u Zbyszka extra pieniądze
Wiadomo teraz dlaczego Prezes krzyczy 300.

No i jak to u Zbyszka extra pieniądze
Wiadomo teraz dlaczego Prezes krzyczy 300.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
harry pisze:Dużo pytań, ale jeżeli będzie w takiej dyspozycji jak rok temu to extra.
jakby był w dyspozycji jak rok temu to nikt by nie myslal o jego wypozyczeniu.
Zbyszkowi generalnie najciężej dogadać się z Rybnikiem. Od lat.
Poczekajmy na oficjalne komunikaty.
Poczekajmy na oficjalne komunikaty.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Do kompletu nie wymieniliście jeszcze trzeciego wolnego.
A oto i on: Grzegorz Kłopot
Mam jednak nadzieję, że to o kogoś z dwójki Hlib-Czerwiński chodzi. 
A oto i on: Grzegorz Kłopot
sting126 pisze:Moze i bardziej dyplomatycznie, ale nadal malo optymistycznie.
Dla mnie w tych wszystkich srednio merytorycznych wypowiedziach jest oczywiste II dno. Mianowicie, jak w miare cicho i bezbolesnie pozbyc sie z barkow ciezaru o nazwie KMZ Lublin. Przeciez wszyscy doskonale wiemy, ze jezeli miasto da wiecej niz 170-180 tys. to bedzie to mozna spokojnie uznac za cud. Wojciechowski doskonale zdaje sobie z tego sprawe, wnioski nasuwaja sie same. Oczywiscie to jest tylko i wylacznie moje zdanie, ktore mozecie traktowac z przymruzeniem oka.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jedno jest pewne jak ktoś to juz zauwazyl na forum, ze trzeba zglaszac potrzeby z zapasem i ja wlasnie tak odczytuje te 300 tysiecy wszak na te 200 tysiecy to jednak licze ze dostaniemy. Dla przypomnienia my chcielismy na pierwsze polrocze 200-250 tys a otrzymalismy 100 tysiecy, podobnie bylo w przypadku pozostalych klubow, o czym wowczas pisał tez Dziennik Wschodni:
Kluby dostały mniej niż chciały. I tak np.: Motor prosił o 600 tys. zł, a dostał 230 tys. Zł. SPR zamiast pół miliona dostanie 270 tysięcy.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
- tezetomaniak
- Trener
nie kolejna, tylko to jest wycinek z wywiadu, do ktorego link było duzo postow wczesniej.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
To nawet nie jest wyciek ale autorski news redaktora Dominika Masieraka ktory przeprowadzał wywiad dla Gazety Wyborczej, a ponieważ pisze na portalu Sportowe Fakty wiec przerobił swój wywiad na newsa na portal.
Nie wiem jaki wplyw na tytuly newsów miał autor obu tych publikacji ale ciekawe ze te same wypowiedzi w postaci wywiadu do gazety lokalnej zostaly zatytułowane
Wojciechowski: Mam nadzieje że żużel przetrwa
a juz na łamy Sportwych Faktów news napisany przez tą sama osobe ktora przeprowadzila wywiad został zatytułowany:
Zbigniew Wojciechowski: Możliwe, że nie dojedziemy do końca sezonu.
Nie wiem jaki wplyw na tytuly newsów miał autor obu tych publikacji ale ciekawe ze te same wypowiedzi w postaci wywiadu do gazety lokalnej zostaly zatytułowane
Wojciechowski: Mam nadzieje że żużel przetrwa
a juz na łamy Sportwych Faktów news napisany przez tą sama osobe ktora przeprowadzila wywiad został zatytułowany:
Zbigniew Wojciechowski: Możliwe, że nie dojedziemy do końca sezonu.
- tezetomaniak
- Trener
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
ok, ja przeczytałem WYCIEK