Jak tor wygląda na zdjęciach to jest mało ważne. Ważne jest na ile się wpada w tor. jeżeli do pół buta to nie ma szans.
Pytam znawców co już się opowiedzieli: co można zrobić z warstwą 10 centymetrowego błota? No co?
Na bagna też wypuścicie walec i bronę? Co to da?
Tor MUSI najpierw cokolwiek przeschnąć. MUSI z niego trochę wody odparować. Dopiero wtedy można pomyśleć o wpuszczeniu brony i dodatkowym suszeniu.
Zawody wtedy od biedy mogą się odbyć, ale kto pamięta baraż z Zielonką to będzie podobny antyżużel.
Oczywiście podstawowy warunek to nie ma prawa spaść już kropla deszczu.A nie daj Boże jak już brona wejdzie na tor i deszcz popada. Wtedy koniec na kilka dni.
12.07.2009, Lublin - Opole godz. 17.30
Re: 21.06.2009, Lublin - Opole
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
To ja wiem, ze jest co ogladac w tv i nie pozwole sobie zmarnowac okazji
.
Jestem po prostu zwolennikiem opcji "nic na sile". Nudny mecz przy pustych trybunach, walka z torem i ewentualne kontuzje, ktoregos z naszych zawodnikow - nie warto.
Jestem po prostu zwolennikiem opcji "nic na sile". Nudny mecz przy pustych trybunach, walka z torem i ewentualne kontuzje, ktoregos z naszych zawodnikow - nie warto.
mecz odwołany na 12.07.2009 Niedziela
Oj dajcie spokój dzisiaj z meczem. Co to za mecz w taką pogodę ? pochmurno, chłodno, w każdej chwili może deszcz lunąć, a ludzi na pewno nie przyjdzie tak jak na ostatnie mecze, w końcu to nie Extraliga.
to jest ten mecz czy jest odwołany?
Skoro napisał że mecz odwołany na 12 lipca to raczej nie ma.
Tak. Mecz odwołany. Czekają tylko na przyjazd sędziego, który jest już w drodze.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To kto odwolal jak Gawrzyk strone wczesniej napisal, ze w dniu meczu moze to zrobic tylko sedzia ? 
-
tmaciuszczak
słuszna decyzja, powtórka z meczu z zielonka z przed paru sezonów nie będzie miała miejsca a i trudno byłoby ocenić szanse odrobienia 18pkt na takim torze...a i kontuzja któregoś z naszych byłaby katastrofa