A i dziękuję za chłopczyka. Zawsze miło jak ktoś ujmuje mi lat
Co były zarzad zrobil Tobie? :p
Re: Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
A gdzie ty tu widzisz niuanse intelektualne. Oskarżyłeś mnie i resztę zarządu o kradzież i machlojki i jak rozumiem masz na to niezbite dowody. Pokażesz to w sądzie to się wybronisz, nie to sięgniesz po kasę. Proste jak budowa cepa.
.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Egon
- Zawodowiec
Romus pisze:Naiwniacy z Was i lamusy skoro tak myślicie. Jak czytam, te Wasze wypociny, to aż mi się niedobrze robi, że mamy takich kibiców w lublinie.
Widzisz a ja bym powiedział że na tym forum to raczej ludzie ogarnięci się udzielają a nie naiwniacy i mający jako takie pojęcie o lubelskim (i nie tylko) żużlu. No i nie rzucaj już tymi lamusami.. a jeśli Ci niedobrze to lepiej nie nachylaj się nad klawiaturą bo nie będziesz miał jak przeprosić później
OT się trochę zrobił..
Romus może załóż oddzielny wątek dotyczący Twoich przemyśleń
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
zniechęciła poprzednia władza, która chciała za dużo kasy do swoich prywatnych kieszeni. Przykładem są lubelskie browary, które dawały z marszu 500,000 zł, ale poprzedni prezes chciał dwa razy więcej
która odizolowała się całkowicie od zarządu i władz starego, skorumpowanego klubu
Równy z Ciebie gość
To w końcu ten były prezes to łapówkarz czy równy gość
edit:
no i sie nie mylilem
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2009, o 13:24 przez gizmo, łącznie zmieniany 4 razy.
Pozdrawiam