#104 Postautor: Paweł » 9 lipca 2009, o 23:32
Jaką parodią? Parodią może byc co najwyżej zmienianie ceny w kasie przed zawodami. Tak się nie robi. Z Twoich postów mogę co najwyżej stwierdzic, że starasz się wykreowac na "o co to nie ja, co to dla mnie złotówka". Mówi się 4 - jest 4. Powiedzmy kupujesz jakieś gówno na allegro, do zapłaty 200 zł. Przynosi Ci kurier i każe płacic 210, co robisz? Nie denerwuje Cię to? Zapłacisz?
Jest wielu młodych ludzi, którym naprawdę robi różnicę ta złotówka, która w "młodzieńczych" portfelach wiele znaczy.
Ja normalnie wchodzę na mecze i tak na akredytację, ale wziąłem dziś ze sobą na żużel 7 zł, co by wspomóc klub i miec na dwa bilety mpk po 1,40 - razem powinno wychodzic 6,80. I jakby nie to, że w trajtku kierowca nie miał ulgowych i powiedział, żebym jechał bez biletu - to ode mnie do kasy klubu nie trafiłoby nic, a ja wszedłbym na legitymację.
Właśnie takimi zagraniami moim zdaniem klub wbija sobie kosę w plecy, nie dba o kibica, najwierniejszego sponsora. Przecież jakby od początku cena była ustalona na te 5 zł, czy nawet 6,7 - ale wszystko na zasadach "fair", to żadnego tematu i problemu by nie było.