MessingGate!
Re: MessingGate!
mozemy cos w koncu wybrac i przejsc do nastepnego etapu ?
chyba najwiecej racji ma Czarek...moze wlasnie od kulturalnej motywacji do skuteczniejszego dzialania w wyjasnianiu tej przykrej sprawy trzeba zaczac...
no prosze was, niech starszyzna forum sie wypowie i zdecyduje - Gelo, Loptymista, Kirus ;]
shack chyba bys nie pozwlil zeby ktos decydowal za ciebie;]
ale chetnie poczytam co starszyzna;) forum mysli;)
ale chetnie poczytam co starszyzna;) forum mysli;)
mi sie wszystkie podobają ostatnie.
Proponuje tez zrobic zrzute na oba transparenty, jeden o ktorym pisal meesha i drugi ten. Ktos bedzie mial mniejsze koszty, a przy okazji moze uda sie zrobic dwa ?
Proponuje tez zrobic zrzute na oba transparenty, jeden o ktorym pisal meesha i drugi ten. Ktos bedzie mial mniejsze koszty, a przy okazji moze uda sie zrobic dwa ?
- Egon
- Zawodowiec
[quote="Czarek"]Nie możemy stawiać�lubu i prezesa w bardzo zły�świ�le, bo zaszkodzimy sobie i lubelskiemu żużl�i�Trzeba życzli�e zdopingować preze� do działania: P�zesie, łap złodz�ja i�sadzaj do celi, dobro klubu wymaga pozbycia się cweli.[/q�te]
Ale nikt nie chce stawiac klubu czy prezesa w bardzo zlym swietle..jak to napisala InDorka..niech sie wstydzi winny. Inni nie musza bo niby z jakiego powodu. Ale trzeba nazywac rzeczy po imieniu i wszystko musi zostac wyjasnione nie gdzies tam w kuluarach tylko oficjalnie bo nawet przez glupi szacunek do kibicow bo pamietaj ze to glownie dzieki nam kreci sie ta karuzela
Aha bardzo mi sie podoba Twoj
tylko dluuuugi niemilosiernie 
Ale nikt nie chce stawiac klubu czy prezesa w bardzo zlym swietle..jak to napisala InDorka..niech sie wstydzi winny. Inni nie musza bo niby z jakiego powodu. Ale trzeba nazywac rzeczy po imieniu i wszystko musi zostac wyjasnione nie gdzies tam w kuluarach tylko oficjalnie bo nawet przez glupi szacunek do kibicow bo pamietaj ze to glownie dzieki nam kreci sie ta karuzela
Aha bardzo mi sie podoba Twoj
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Prezesie, źle się�zieje
gdy w parkingu działa� złodz�je.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Prezesie, źle się�zieje
brak rytmu, wyrzuc "dzialaja" a "parkingu" zamien na "klubie" i bedzie ladnie
go! pisze:Czarek pisze:Prezesie, źle się��e
gdy w parkingu działa� �o�je�/qu�]
brak rytmu, wyrzuc "dzialaja" a "parkingu" zamien na "klubie" i bedzie ladnie[/quote][
W klubie nie może być! Dl�dobr�klubu. Ale może by tak: P�zesie, złe to wieści,�e klub s� ze �odziejem �eści.��
Wersja bez znaczkow: Prezesie, zle to wiesci, ze klub sie ze zlodziejem piesci.