Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
Jak mowilem przed sezonem po co tyle angoli co i tak na mecze nie beda przyjezdzac to nikt mnie nie sluchal 
jedyna nadzieja to fakt, ze jadą z Newport - najslabsza druzyna w lidze i moze sobie poradza bez Tomka.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Z tym ze tutaj nie chodzi o Anglika tylko o Piszcza. Moim zdaniem powinien byc przepis ze dla zawodnika z licencja PZM jest piorytetem liga polska od strony prawnej i jesli tylko ma taka wolę wystartowac w lidze w kraju w ktorym ma licencje to od strony formalnej nie powinien taki zawodnik miec konsekwencji w innej lidze. Podobnie jak w Polsce zawody FIM maja piorytet przed zawodami PZM.Ge(L)o pisze:Jak mowilem przed sezonem po co tyle angoli co i tak na mecze nie beda przyjezdzac to nikt mnie nie sluchal
-
madziqx3lbn
Koper pisze:Z tym ze tutaj nie chodzi o Anglika tylko o Piszcza. Moim zdaniem powinien byc przepis ze dla zawodnika z licencja PZM jest piorytetem liga polska od strony prawnej i jesli tylko ma taka wolę wystartowac w lidze w kraju w ktorym ma licencje to od strony formalnej nie powinien taki zawodnik miec konsekwencji w innej lidze. Podobnie jak w Polsce zawody FIM maja piorytet przed zawodami PZM.Ge(L)o pisze:Jak mowilem przed sezonem po co tyle angoli co i tak na mecze nie beda przyjezdzac to nikt mnie nie sluchal
Mogli sobie wziąć 2 angoli i wtedy nie było by tylu kłopotów.
A z tym niżej to też by dobrze było.
I tak nie zawsze moga, nie wiem jak w innych krajach, ale angole na stowe maja priorytet w swojej lidze.
-
madziqx3lbn
Manitou pisze:I tak nie zawsze moga, nie wiem jak w innych krajach, ale angole na stowe maja priorytet w swojej lidze.
No pewnie tak. No ale jak Piszcz nie pojedzie w Krośnie to może być ciężko ich pokonać. No bo nie ukrywajmy że pierwsze zwycięstwo na obcym torze w tym sezonie odnieśliśmy właśnie wtedy kiedy Piszcze jeździł. Po prostu jest dobrym wzmocnieniem drużyny i powinien pojechać. Jak pojedzie w Krośnie to uważam że ich rozjedziemy.
dokladnie - trzeba ich po prostu grzecznie poprosic o zwolnienie Tomka. I to czym prędzej - bez niego nie mamy czego szukac w Krosnie.
Nie do konca jest z tym Piszczem jak piszecie. Po pierwsze tego terminu nie ma w kalendarzu Birmingham. Terminy rezerwowe są też jasno określone i też ten termin nie istnieje. W związku z tym Piszcz mógł zakontraktować sobie dowolną imprezę na ten termin i ona powinna być priorytetem. Według mnie Angole nie mają prawa go karać bo termin ich meczu spadł z sufitu i nie każdemu może/musi odpowiadać. Przkeładanie meczu na termin który nie jest zarezerwowany jest ich ryzykiem. Dlatego według mnie Piszcz sam będzie decydował gdzie chce jechać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski